Κώστας Καπετανίδης: «Ένιωσα ότι με βιάζουν»
Showbiz

Κώστας Καπετανίδης: «Ένιωσα ότι με βιάζουν»

«Ενός κακού μύρια έπονται» αυτό σκέφτηκε ο Κώστας Καπετανίδης την Τρίτη το πρωί. Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε μια διπλή περιπέτεια την περασμένη Δευτέρα, αφού την ίδια μέρα του έκλεψαν κινητό και αυτοκίνητο. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Κώστα Καπετανίδη ο οποίος μας περιέγραψε λεπτομερώς την περιπέτειά του και το πώς ένιωσε.


«Τη Δευτέρα το πρωί σταμάτησα με το αυτοκίνητό μου σε ένα περίπτερο κοντά στη Ριζάρειο Σχολή γιατί ήθελα να αγοράσω τσίχλες και τσιγάρα. Δίπλα μου ένιωσα ότι ήταν δύο άτομα αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουν πολύ βιαστικός. Όταν έφυγα και είχα διανύσει περίπου ένα χιλιόμετρο συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει το κινητό μου, γύρισα γρήγορα πίσω αλλά μάταια. Κανείς δεν είχε δει τίποτα…
Τρελάθηκα γιατί το κινητό μου ήταν η μισή μου δουλειά, είχα μέσα εκτός από τηλέφωνα γνωστών Ελλήνων, φωτογραφίες, βίντεο, είχα e-mail και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες στις επαφές μου. Κρατάω βέβαια back up αλλά έχασα πάρα πολλές πληροφορίες τις οποίες δεν έχω αποθηκεύσει κάπου αλλού».




Ο σκηνοθέτης όμως προσπάθησε να το ξεπεράσει και πήγε σπίτι του να χαλαρώσει και να δει πως μπορεί να βρει κάποια τηλέφωνα. Επειδή όμως ήταν λίγο ζαλισμένος δεν έβαλε το αυτοκίνητό του, ένα smart brabus, στο γκαράζ όπως συνηθίζει. Ανέβηκε στο σπίτι και ενώ χάζευε στο διαδίκτυο άκουσε ένα συναγερμό να χτυπάει. «Εκεί που καθόμουν και χάζευα στο ίντερνετ, άκουσα ένα συναγερμό να χτυπάει αλλά σταμάτησε αμέσως, γι’ αυτό δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Μένω στο Πολύδροσο, μια πολύ ήσυχη και ήρεμη περιοχή και δεν έχουμε κρούσματα κλοπών γι’ αυτό και δε σκέφτηκα ότι έγινε κάτι κακό. Όμως το πρωί που ξύπνησα και κατέβηκα να πάρω το αυτοκίνητό μου, συνειδητοποίησα πως το αυτοκίνητο μου δεν υπήρχε και κατάλαβα πως είχε κλαπεί», μας διηγείται ο σκηνοθέτης. Αμέσως πήγε στην Ασφάλεια Χαλανδρίου, για να κάνει καταγγελία και εκεί οι αστυνομικοί του είπαν να μην ανησυχεί υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί το όχημα.




Ο Κώστας Καπετανίδης δεν στεναχωρήθηκε τόσο για το αυτοκίνητο γιατί είναι ασφαλισμένο όσο για το ότι σε μια μέρα τον έκλεψαν δυο φορές. «Δεν στεναχωρήθηκα για τα αντικείμενα αλλά για την πράξη. Είναι πολύ άσχημο να νιώθεις ότι σου κλέβουν κάτι δικό σου, εκείνη τη στιγμή νιώθεις ότι σε βιάζουν. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο αυτό το συναίσθημα».
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved