Δήμητρα Στογιάννη: Η απίστευτη σύμπτωση με τον ρόλο της στο «Σόι»
Showbiz

Δήμητρα Στογιάννη: Η απίστευτη σύμπτωση με τον ρόλο της στο «Σόι»

Η Δήμητρα Στογιάννη επιστρέφει στο «Σόι». 

Η Φωτούλα είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος και η ηθοποιός έχει κοινά στοιχεία μαζί της.

Τι ακριβώς θα κάνει η Φωτούλα στο επεισόδιο της Τρίτης;

«Αυτήν τη φορά η Φωτούλα έχει χρήσιμο-' ποιήσει τις κόρες του Σάββα και της Λυδίας για ένα βιντεοκλίπ που γυρίζει σ' ένα καινούργιο τραγούδι που γράφει ο μαέστρος της ο Κατσίγιαννης. Την ίδια ώρα π Χαρά, η μία από τις κόρες του Σάββα και της Λυδίας, γράφει μια έκθεση σχετικά με το αγαπημένο της επάγγελμα και όλοι αναρωτιούνται αν θα διαλέξει το δικό τους επάγγελμα. Η επιλογή της Χαράς επιφυλάσσει σε όλους μια έκπληξη, ακόμα και σε μένα»

Ο ρόλος της Φωτούλας απαιτεί μια ιδιαίτερη προφορά. Αυτό είναι κάτι δύσκολο για σας;

«Έχω μια ευκολία με τις προφορές. Και στο θέατρο έχω παίξει τρεις-τέσσερις διαφορετικές προφορές. Για τη συγκεκριμένη προφορά στο «Σόι» με βοηθά η καταγωγή μου που είναι από την Κοζάνη και όλες οι προσλαμβάνουσες που είχα»

Εσείς έχετε μεγάλο σόι;

«Ναι, έχω. Από τότε που παντρεύεσαι αποκτάς και το σόι του άνδρα σου. Οπότε πλέον το σόι μας έχει μεγαλώσει κατά πολύ. Και εμείς τέτοια τραπέζια κάνουμε. Και μάλιστα υπάρχει και μια σύμπτωση σε σχέση με τον ρόλο μου. Η Φωτούλα που υποδύομαι στη σειρά τραγουδάει σε πανηγύρια. Και ο δικός μου ο πεθερός τραγουδούσε σε πανηγύρια δημοτικά τραγούδια, είναι γνωστός ως Γιαννάκης Κωνσταντίνου και είναι από την Ήπειρο» εξήγησε η Δήμητρα Στογιάννη στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved