Nίκος Γαλανός: «Χωρίς έρωτα δεν μπορεί κανείς να ζήσει»
Showbiz

Nίκος Γαλανός: «Χωρίς έρωτα δεν μπορεί κανείς να ζήσει»

Zεν πρεμιέ στα νιάτα του, καρδιοκατακτητής στο peak της καριέρας του, γοητευτικός μετά από 50 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής!

Ο Νίκος Γαλανός είναι από εκείνους τους τύπους των αντρών που χαίρεσαι να τους βλέπεις να μεγαλώνουν, καθώς γίνονται ακαταμάχητοι. Είναι, λοιπόν, από τους καταλληλότερους για να μιλήσει για θέματα καρδιάς, αφού έχει κάψει πολλές τόσα χρόνια!

«Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη στα πάντα. Είναι η αρχή και το φινάλε», λέει με βεβαιότητα ο αγαπημένος ηθοποιός και συνεχίζει: «Χωρίς έρωτα δεν μπορεί κανείς να ζήσει. Οταν κάποιος είναι ερωτευμένος είναι διαφορετικός, φωτεινός, όμορφος, ζει, μιλάει με τους ανθρώπους. Ενας άνθρωπος χωρίς έρωτα είναι κατσούφης, περίεργος, δύσκολος. Με τον έρωτα λάμπεις».

Ο ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια απολαμβάνει τη συντροφικότητα στο πλευρό της συμβούλου πωλήσεων πολυτελών οχημάτων Έλενας Σαγανά, αν και δεν κρύβεται, αποφεύγει να αναφέρεται αναλυτικά στην προσωπική του ζωή: «Στα προσωπικά δεν απαντώ. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτό. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, να νομίζει ό,τι θέλει. Δεν έχω δώσει και εγώ το δικαίωμα. Δεν μπορώ να μπω στο τριπάκι "έλα να φωτογραφηθούμε"», λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved