Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν υπήρξε ιδιαίτερο κυνηγητό…»
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν υπήρξε ιδιαίτερο κυνηγητό…»

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τις φωτογραφίες που «πρόδωσαν» στα Μέσα στον έρωτα τους αλλά και πώς είναι μαζί ως ζευγάρι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Γερονικολού.

Ένιωσες πίεση όσον αφορά στη δημοσιότητα λόγω της σχέσης σου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη; «Δεν υπήρξε ιδιαίτερο κυνηγητό…»

Σε ρωτάω γιατί κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες το καλοκαίρι από ταξίδι σας στη Μύκονο που και εσύ και ο Γιάννης δείχνατε να δυσφορείτε...
«Όχι δεν υπήρξε δυσφορία. Ίσως κάποιες φορές υπάρχει μια έκπληξη. Τύπου «δεν το περίμενα». Δεν υπάρχει ευφορία αλλά ούτε και δυσφορία»

Είστε δύο επώνυμα πρόσωπα. Η δημοσιότητα δεν είναι αναπόφευκτη; «Δημοσιογραφικά κατανοώ πως μπορεί να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να κρύψουμε κάτι αλλά ούτε και να φανερώσουμε κάτι. Σε μια πρεμιέρα την περιμένεις τη δημοσιότητα, όταν φας σε ένα εστιατόριο, τότε δεν την περιμένεις»

Πώς είναι ή σχέση σου με τον Γιάννη;
(Γέλια). «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστεί στο «Bachelor 3», που βγαίνει σε έναν μήνα ακριβώς στις αίθουσες. Δεν πρωταγωνιστεί μόνο ο Γιάννης. Είναι η γνωστή τετράδα με Βουρλιώτη, Μελέτη, Βισκαδουράκη. Η Βασιλική Τρουφάκου, η Βίκυ Κάβουρα και εγώ αποτελούμε τις γυναίκες της παρέ¬ας, θα χαρώ πολύ να δω την ταινία τα Χριστούγεννα», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved