Βίκυ Καγιά: «Έπεσε ένα χαστούκι σε όλους και γυρίσαμε ανάποδα»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Έπεσε ένα χαστούκι σε όλους και γυρίσαμε ανάποδα»

Ζει την απόλυτη ένταση της δημιουργικότητας κι απολαμβάνει την επιβεβαίωση της επιτυχίας.

Οι δύο τηλεοπτικές εκπομπές μόδας που παρουσιάζει εκτοξεύουν τους δείκτες τηλεθέασης και είναι αποτέλεσμα της δικής της επιμονής προς τους υπευθύνους των καναλιών.

Η Βίκυ Καγιά για χρόνια επέμενε: «Κάντε μόδα!» Τον έβδομο χρόνο την άκουσαν και ήρθε η επιτυχία! Η ζωή μου αυτή την εποχή είναι μία τρέλα. Αν και πάντα προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα cool ώστε να διατηρώ μία απόσταση ασφαλείας, τώρα είμαι σ' έναν αγώνα δρόμου. Τόσο όσον αφορά τα επαγγελματικά μου, όσο και ως μαμά. Εννοείται ότι δεν καταφέρνω να τα κάνω όλα στην εντέλεια γι' αυτό στεναχωριέμαι που δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στα παιδιά μου, δεν τα προλαβαίνω πάντα ξύπνια το βράδυ... Όμως τον όποιο ελεύθερο χρόνο μου τον περνώ μαζί τους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο για μένα», λέει στο Beaute και συνεχίζει:

«Στο modelling δεν δουλεύεις κάθε μέρα. Υπήρχαν και μέρες κενές. Είχα χρόνο να κάνω πράγματα για μένα. Έκανα ταξίδια, πήγαινα στο spa, έκανα μασάζ, πήγαινα γιόγκα, έβλεπα τις φίλες μου, κοιμόμουν πολύ. Από τότε που έκανα παιδιά έκοψα τον ύπνο, κοιμάμαι ελάχιστα. Τώρα βιώνω μία παράδοξη κατάσταση, ενώ θέλω να αφοσιωθώ 100% στα παιδιά, συμβαίνουν πράγματα στην καριέρα μου που την απογειώνουν, οπότε όλα παίρνουν φωτιά. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν υπάρχει χρόνος για μένα. Τέλος! Όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του GNTM (τέλος Νοεμβρίου) θα έχω μόνο το shopping star και τη σχολή, οπότε πάλι θα είμαι μια χαρά άνθρωπος! Ήξερα όταν αναλάμβανα το GNTM ότι ο φόρτος εργασίας θα διαρκούσε έξι μήνες, γι' αυτό δέχτηκα», λέει η ίδια.

Από την εφηβεία ζει σε πίεση χρόνου. «Ναι, από τότε είμαι σε πίεση, σ' ένα άγχος, σε μια ταχύτητα φωτός. Από την άλλη, δεν ξέρω πώς μπορείς διαφορετικά να στήσεις μία καριέρα. Αν με ρωτούσες τότε, αν στα σαράντα μου θα δούλευα, θα σου απαντούσα «φυσικά και όχι». Με την κατάσταση όπως προέκυψε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με την οικονομική κρίση, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι, με πάρα πολλά χρήματα που χάσαμε όλοι, που εξατμίστηκαν, με όλα αυτά που συνέβησαν λες «Δόξα τω θεώ που έχω δουλειά». Γιατί δεν είναι τα πράγματα όπως τα θυμόμαστε. Εκεί που φανταζόσουν ότι όλα είναι πολύ καλά τακτοποιημένα και θα είσαι εντάξει έπεσε ένα χαστούκι σε όλους και γυρίσαμε ανάποδα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved