Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ακόμη δεν είμαι έτοιμη να γίνω μαμά»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ακόμη δεν είμαι έτοιμη να γίνω μαμά»

Είναι μόλις τέσσερις μήνες παντρεμένη.

Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks» διανύει μία από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της στο πλευρό του συζύγου της και πλαστικού χειρουργού, Αριστομένη Γιαννόπουλου.

«Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος! Δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη ζωή μας με τον Αριστομένη. Μέναμε μαζί και κάνουμε τα ίδια πράγματα που κάναμε», λέει το νεαρό μοντέλο στη Real οι αναλογίες του οποίου... κολάζουν και άγιο.

Εκείνη, όμως, είναι ένα κορίτσι που ξέρει καλά τι θέλει, καθώς είναι υπέρμαχος της οικογένειας και εξηγεί ότι η ουσιαστική αλλαγή στη ζωή της θα έρθει μόνο με τον ερχομό ενός παιδιού.

«Την αλλαγή στη ζωή ενός ζευγαριού τη φέρνει το παιδί. Ακόμη δεν είμαι έτοιμη να γίνω μαμά... Είμαι μόλις 25 χρόνων. Νομίζω πως σε 2-3 χρόνια θα είναι η κατάλληλη ηλικία».

Από μικρή, ωστόσο, ονειρευόταν να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Ο τρόπος που μεγάλωσε της φέρνει στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις. «Εχω μια αδελφή, με την οποία αγαπιόμαστε πολύ. Είμαι από πολύ δεμένη οικογένεια. Μας αρέσει τις Κυριακές να τρώμε όλοι μαζί, μας αρέσει να κάνουμε πράγματα μαζί. Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια τέτοια οικογένεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved