Αντώνης Λιβάνιος – Έμυ Λιβανίου: Στα χαρακώματα για τη διατροφή των 5.500 ευρώ το μήνα
Showbiz

Αντώνης Λιβάνιος – Έμυ Λιβανίου: Στα χαρακώματα για τη διατροφή των 5.500 ευρώ το μήνα

Το λαμπερό ζευγάρι ήταν από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά στους κοσμικούς κύκλους και ο ερχομός των παιδιών τους έκανε τη ζωή τους να μοιάζει με παραμύθι.

Ο πρώτος καρπός του ερωτά τους, ο γιος τους Κωνσταντίνος, γεννήθηκε ένα χρόνο μετά το γάμο τους, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή και η Αλεξάνδρα. Η καλλονή δημοσιογράφος και ο ισχυρός επικοινωνιολόγος και σύμβουλος πολυεθνικών επιχειρήσεων άρχισαν να έχουν προβλήματα στο γάμο τους, τα οποία παραμένουν άγνωστα ακόμη και σήμερα, εννιά χρόνια σχεδόν μετά το χωρισμό τους.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2010, όταν το ζευγάρι άρχισε να απουσιάζει από καλέσματα και εκδηλώσεις. Οι φήμες του χωρισμού δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν, αφού οι δυο τους, μέσω των δικηγόρων τους, προσπαθούσαν να βρουν μια χρυσή τομή για το διαζύγιο τους. Ακολούθησαν τρία χρόνια μέχρι την έκδοση διαζυγίου, ενώ το 2013 η δημοσιογράφος κατέθεσε αγωγή σε βάρος του πρώην συζύγου της για την καταβολή της διατροφής.

Όπως αναφέρει το Λοιπόν, με τη σχετική αγωγή, επί της οποίας εκδόθηκε απόφαση για την διατροφή των παιδιών του ζευγαριού, η παρουσιάστρια ζητούσε διατροφή περίπου 5.500 ευρώ για τα έξοδα των δύο παιδιών της, προκειμένου φυσικά αυτά να συνεχίσουν να διατηρούν το ίδιο βιοτικό επίπεδο και τις συνήθειες, που είχαν πριν από το τέλος του γάμου των γονιών τους.

Ο Αντώνης Λιβάνιος απουσίαζε από τη δίκη, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει κι εργάζεται στη Φρανκφούρτη και άσκησε ανακοπή ερημοδικίας , προκειμένου η υπόθεση να συζητηθεί εκ νέου.

Σημειώνεται ότι όλα αυτά τα χρόνια η Έμυ Λιβανίου ισχυρίζεται ότι η ίδια είχε επωμιστεί τα έξοδα του σπιτιού που διαμένει με τα παιδιά της, αλλά και την καταβολή του ενοικίου του πολυτελούς διαμερίσματος της οικογένειας στο Κολωνάκι, το οποίο αγγίζει τα 180 τ.μ.

Το μεγαλύτερο όμως βάρος της ήταν η εξόφληση του δανείου που είχε λάβει ο σύζυγός της κι εκείνη είχε μπει εγγυήτρια. Η Έμυ Λιβανίου κατάφερε τελικά να διακόψει τη σύμβαση εγγύησης με την τράπεζα, ωστόσο όφειλε να καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ.
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved