Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν διαχειρίστηκα καθόλου καλά τα πολλά λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση»
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν διαχειρίστηκα καθόλου καλά τα πολλά λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλά για το αν η κρίση τον έχει αναγκάσει να αποδέχεται κάθε πρόταση για δουλειά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός τόνισε επίσης πως δεν έχει διαχειριστεί σωστά τα χρήματα που έχει βγάλει από την τηλεόραση και πως για 22 συναπτά έτη δούλευε νύχτα για λόγους επιβίωσης.

Θεωρείτε ότι ζούμε σε μια εποχή πολιτικής ορθότητας και ως άντρας πρέπει, πλέον, να αυτολογοκρίνεστε;
«Είμαι με το #metoo. Είμαι μαζί με τις γυναίκες. Απαγορεύω ενστικτωδώς το ηλίθιο μυαλό μου να κοιτάει μια γυναίκα ως αντικείμενο πόθου. Εχω να σου πω όμως όχι έστησα αυτί σε γυναικεία κουβέντα που μιλούσαν για τους άντρες. Ηταν υπερπαραγωγή. Δεν θα πω όμως σεξιστικά αστεία, δεν θα κάνω σεξιστικά σχόλια, Δεν είμαι μα@#κας».

Σας έχει δημιουργήσει η κρίση την ανάγκη να αποδέχεστε κάθε πρόταση για δουλειά;
«Δεν είχαμε ποτέ χρήματα οι ηθοποιοί. Όλοι δουλεύουν πολύ. Την ιδρώνουμε τη φανέλα. Δούλεψα πάρα πολύ και δεν διαχειρίστηκα καθόλου καλά τα πολλά λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση. Έμαθα βέβαια στη συνέχεια να τα διαχειρίζομαι τα οικονομικά, αλλά έπρεπε να δουλέψω για λόγους επιβίωσης. Είμαι 38 χρονών και είχα πρόβλημα με τον ύπνο γιατί δούλευα νύχτα 22 συναπτά έτη. Έπαιζα μουσική, αλλά και σε άλλα πόστα. Δεν κάθεσαι έξι ώρες όρθιος κάθε βράδυ για μαγκιά. Για τα χρήματα το κάνεις. Σε παρασύρει η μπάλα των υποχρεώσεων. Όσο πιο πολλά χρήματα μαζεύεις, τόσο ανοίγεσαι. Αποφάσισα να φύγω από τη νύχτα. Είναι 23:30 και για πρώτη φορά κάθομαι σπίτι μου. Είναι ζόρικο να το διαχειριστώ, γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Να είμαι μόνος και να μη βγαίνω. Μπούχτισα. Έπαθα overdose. Τα είδα όλα σε μία εικοσαετία. Δούλεψα από το πιο μικρό μπαρ μέχρι τεράστια μπουζούκια. Δεν με ενδιαφέρει πλέον να φλερτάρω με τη νύχτα. Με ρωτάνε φίλοι αν γεράσαμε. Όχι. Δεν έχω τίποτε άλλο να δω. Βαριέμαι. Ωρίμασα. Εβγαινα κάθε βράδυ. Τώρα εκπαιδεύω τον εαυτό μου να ηρεμεί. Σιγά-σιγά στρώνει και ο ύπνος μου και δεν νιώθω όλη την ώρα σε υπερένταση και εκνευρισμό. Ξυπνάω πλέον το πρωί. Γιατί έβγαινα κάθε βράδυ; Ήταν μια διαρκής αναζήτηση χαράς. Μια ψευδαίσθηση. Τώρα «πήγα το αυτοκίνητο για service»... Είμαι χορτασμένος», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved