Γιουλίκα Σκαφιδά: «Έχω γαϊδουρινή υπομονή»
Showbiz

Γιουλίκα Σκαφιδά: «Έχω γαϊδουρινή υπομονή»

Το ταλέντο της εντυπωσίασε από τις πρώτες τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Ακολούθησε ο κινηματογράφος και το θέατρο.

Η καλλιτεχνική της στόφα και ο επαγγελματισμός της επιβεβαιώνονται σε κάθε της εμφάνιση, για αυτό η Γιούλικα Σκαφιδά σήμερα κατέχει άξια τη δική της ξεχωριστή θέση... Φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός παραδέχεται πως έχει γαϊδουρινή υπομονή.

«Έχω γαϊδουρινή υπομονή! Το κακό με αυτή την υπόθεση είναι ότι δεν έχω μικρά καθημερινά ξεσπάσματα, οπότε φουσκώνει το πράγμα μέσα μου και ξαφνικά εκεί που κανείς δεν το περιμένει, γίνεται έκρηξη. Ισχύει σε όλες τις σχέσεις μου, κοινωνικές, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές. Προσπαθώ να δουλέψω αυτό που μ' ενοχλεί στον άλλον, χωρίς να του το έχω εκφράσει. Ξαφνικά, συσσωρεύεται θυμός που ξεσπάει αναπάντεχα. Ο άλλος μένει με την απορία «μα πώς;». Ξέρω ότι δεν είναι καθόλου δίκαιο αυτό, όμως... Δεν είμαι τέλεια! Ποτέ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Είμαι απρόβλεπτη, λειτουργώ ακραία σε κάποιες περιπτώσεις. Είμαι ήσυχη, δεν πολυβγαίνω, κρατάω την ενέργεια μου για τη δουλειά, φρόντιζω μετά τη δουλειά να επιστρέψω σπίτι, όμως μπορεί να περάσω ένα διήμερο τρελού γλεντιού και ξεφαντώματος και να πάω κατευθείαν στη δουλειά. Μία στο τόσο γίνεται κι αυτό», λέει στο Beaute και συνεχίζει:

«Ως και τα 25 χρόνια είχα την πεποίθηση ότι μπορώ ν αλλάξω τον κόσμο και τα πράγματα. Μεγαλώνοντας το μάζεψα. Σήμερα. θα πω ότι φυσικά και δεν μπορώ ν' αλλάξω τον κόσμο, ούτε το θέατρο, ούτε την ζωή των Ελλήνων. Όμως μέσα από τη δουλειά μου και μέσα από τη πολύ μικρή δημοσιότητα που μπορεί να έχω -κυρίως λόγω της τηλεόρασης- νιώθω, χωρίς καμία δόση υπεροψίας, ότι μπορώ ν' ανοίξω ένα παράθυρο σε μια ομάδα ανθρώπων ή, τουλάχιστον, σε έναν άνθρωπο να δει έναν κόσμο που ίσως δεν είχε φανταστεί, ίσως να μην τον ήξερε ή να φοβόταν να τον προσεγγίσει. Αυτός είναι και ο ρόλος της τέχνης! Δεν μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, όμως μπορεί να σου ανοίξει ένα παράθυρο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved