Κουρκούλης-Κελεκίδου-Καραφώτης επί σκηνής
Showbiz

Κουρκούλης-Κελεκίδου-Καραφώτης επί σκηνής

Από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου υποδέχεται τον Νίκο Κουρκούλη, την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Κώστα Καραφώτη για μια ξεχωριστή σεζόν που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής διασκέδασης και αυτό τον χειμώνα.

Ο Νίκος Κουρκούλης για ακόμη μια φορά σκηνοθετεί, σκηνογραφεί και επιμελείται ένα πρόγραμμα που θα μετατρέψει το νυχτερινό κέντρο, ΤΕΑΤΡΟ, όπου θα εμφανίζεται στο πιο talk of the town spot της Αθήνας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τις επιτυχίες που τον έχουμε αγαπήσει και όλοι λίγο ή πολύ έχουμε σιγοτραγουδήσει , αλλά και με το νέο του τραγούδι «Ποια είσαι εσύ (Η σκέψη μου) », παρουσιάζει μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Κώστα Καραφώτη, μια πρώτοτυπη και ιδιαίτερη πρόταση στην διασκέδαση που θα ξεσηκώσει.
Η Κέλλυ Κελεκίδου, επιστρέφει πολύ δυναμικά ύστερα από ένα διάστημα απουσίας απ’ την νυχτερινή διασκέδαση , ανανεωμένη και πολύ λαμπερή με το νέο της τραγούδι «Τελευταία φορά» εγκαινιάζοντας την συνεργασία της, με τον δημιουργό Γιώργο Μουκίδη. Ο Κώστας Καραφώτης από τη μεριά του θα δώσει το δικό του παλμό.Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος η συνύπαρξη του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου επι σκηνής σε ένα άκρως χιουμοριστικό ντουέτο, με την συμμετοχή του Κώστα Καραφώτη , γεμάτο εκπλήξεις, έξυπνους διαλόγους, γρήγορες εναλαγές σκηνικών και άφθονη δόση χιούμορ. Ένα πρόγραμμα με πλούσιο ρεπερτόριο με τραγούδια απ’ την δεκαετία του ’50 μέχρι και τις σημερινές επιτυχίες, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, σε μια μοντέρνα σκηνή με φόντο οθόνες led που προσθέτουν μια ξεχωριστή άποψη σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Όσο για το μότο του μαγαζιού; “Η σκέψη μου μόνο στο TEATRO”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved