Ακρίτα κατά Σεφερλή: «Όσο για το παιδί σας υπεύθυνος είστε εσείς, εγώ είμαι…»
Showbiz

Ακρίτα κατά Σεφερλή: «Όσο για το παιδί σας υπεύθυνος είστε εσείς, εγώ είμαι…»

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η Έλενα Ακρίτα στο ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή κατά της ιδίας και της μήνυσης που κατέθεσε σε βάρος της.

Η Έλενα Ακρίτα με μήνυμά που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε πως δέχεται διαδικτυακή επίθεση από θαυμαστές του ηθοποιού και απευθυνόμενη στον Σεφερλή τόνισε πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για το παιδί του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Εν αναμονή της μήνυσης του κ. Μάρκου Σεφερλή, να ευχαριστήσω θερμά τους θαυμαστές του για την κοσμιότητα και λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους - ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι.

Υ.Γ. Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, εγώ είμαι για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε με αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο και σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved