Αρετή Κετιμέ: «Ήθελα να τον βαρέσω!»
Showbiz

Αρετή Κετιμέ: «Ήθελα να τον βαρέσω!»

H Αρετή Κετιμέ μίλησε για την τελευταία φορά που ήρθε σε δύσκολη θέση, έκανε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που της έμεινε αξέχαστο και έχασε την υπομονή της.

Σε έφεραν σε δύσκολη θέση σε μια εκπομπή;

«Ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν ένας δημοσιογράφος-παρουσιαστής μου έκανε κάποιες μακροσκελείς ερωτήσεις που εμπεριείχαν και ένα δικό του συμπέρασμα, για παράδειγμα «φαίνεται πως δεν είσαι πολύ θαρραλέα, αλλά αρκετά συντηρητική». Προφανώς και απαντούσα στις ερωτήσεις, αλλά ήταν δύσκολο. Πραγματικά ήθελα να τον βαρέσω! Ωστόσο, στάθηκα στο ύψος μου».

Έκανες ένα ταξίδι στο εξωτερικό που σου έμεινε αξέχαστο;

«Είναι δύο ταξίδια: ένα στη Νέα Ορλεάνη, όπου μου έκαναν εντύπωση τα παραδοσιακά μαγαζιά με τζαζ, και το δεύτερο στην Κωνσταντινούπολη, την πόλη των πόλεων, την ομορφότερη, την πιο αρχοντική! Είχα τη χαρά να περπατήσω, να περιηγηθώ, να ονειρευτώ, αλλά και να γνωρίσω απλούς, καθημερινούς ανθρώπους με χαμόγελο και καλοσύνη.

Έχασες την υπομονή σου;

«Μου συνέβη -αν κι αυτό για μένα είναι κάπως σπάνιο- όταν μου έσκασε το λάστιχο ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο. Δεν το πήρα χαμπάρι και έπρεπε να φύγω γιατί είχα πρόβα. Μαζί με μένα, έχασαν την υπομονή τους οι οδηγοί που ήταν πίσω μου. Οπότε, πήρα ανάσες, ζήτησα «συγγνώμη» και πάρκαρα όπου βρήκα», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved