Η Δήμητρα Παπαδήμα συνεργάζεται με την αδελφή της
Showbiz

Η Δήμητρα Παπαδήμα συνεργάζεται με την αδελφή της

Η Δήμητρα Παπαδήμα συνεργάζεται με την αδελφή της Μαρία σε ένα θεατρικό σε δική της παραγωγή. 

Είναι η πρώτη φορά που τολμά κάτι τέτοιο και στόχος της είναι να τα καταφέρει.

Στην παράσταση αυτή συνεργάζεσαι με την αδελφή σου...

«Η αδελφή μου, η Μαρία, που είναι 2 χρόνια μικρότερη μου, είναι δημόσιος υπάλληλος και ασχολείται, διαβάζοντας, πολλά χρόνια με την Πηνελόπη Δέλτα και τον Δραγούμη, είναι οι ήρωές της. Είχε γράψει αυτό το έργο, το είχε δώσει στο Εθνικό, με πολύ καλές κριτικές, αλλά κι εκεί για να μπεις θέλει το μέσο του μέσου για να περάσει... Δεν τα κατάφερε. Έφτασε η στιγμή, οι συγκυρίες και αποφάσισα να κάνω το θεατρικό της αδελφής μου. Έτσι, βρήκα ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα, τον Μάνο Κωστή, τον Πέτρο Πέτρου, την Ειρήνη Ευαγγελάτου, που σκηνοθετεί, σε δική μου παραγωγή, με όλα τα έξοδα δικά μου, που δεν είναι και λίγα. Νιώθω νικήτρια που το κάνω αυτό, ανεξαρτήτως πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, αν θα έχουμε ή όχι εισιτήρια,, γιατί είμαι πολύ εγωίστρια στο κομμάτι αυτό».

Πού δεν βάζεις εγωισμό;

«Πουθενά δεν βάζω εγωισμό, αλλά όταν βάζω κάτι στο μυαλό μου, το αποφασίσω, γιατί δύσκολα παίρνω αποφάσεις, θέλω να το ολοκληρώνω. Βάζουμε στοιχήματα και στόχους για να περνάει η ζωή μας, οπότε, θεωρώ ότι το κέρδισα το στοίχημα. Ο Δραγούμης και η Δέλτα ήταν οι ροκάδες της εποχής τους, γιατί κι εγώ είμαι μια τέτοια προσωπικότητα. Μια γυναίκα μέσα στα «πρέπει», που φτάνει στο σημείο να πει στον άντρα της ότι είναι ερωτευμένη με άλλον»

θα μπορούσες να το κάνεις αυτό εσύ;

«Δεν θα μπορούσα, αλλά κι αν μπορούσα εγώ, που είμαι το στιλ που θα μπορούσα, δεν θα μπορούσε να το ακούσει ο συγκεκριμένος (Γιάννης Μποσταντζόγλου). Δεν έχουμε απατήσει ο ένας τον άλλο, γιατί ο Γιάννης είναι ο άντρας της ζωής μου και είμαι η γυναίκα τα ζωής μου, γίνονται κι αυτά. Δεν ξέρω αν είναι λογικό αυτό, όλα τα ζώα του πλανήτη δεν έχουν ένα σύντροφο, το να έχεις έναν είναι περίεργο, είσαι για το τρελάδικο;» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved