Showbiz

Ελένη Καρουσάκη: Οι δύσκολες στιγμές στο Μάτι- Ο τραυματισμός και το σοκ της τραγουδίστριας

Για το πώς είναι η ζωή της σήμερα μετά την τραγική περιπέτεια που έζησε με την πυρκαγιά στο Μάτι μίλησε η Ελένη Καρουσάκη.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αποκάλυψε τα συγκλονιστικά λόγια που της έλεγε η ανιψιά της όταν κινδύνευαν, ενώ τόνισε ότι ο κόσμος θα μπορούσε να είχε σωθεί αφού υπήρχε χρόνος εκκένωσης.

Μετά την περιπέτεια σου με την πυρκαγιά στο Μάτι πιστεύεις ακόμα παραπάνω στον Θεό;

«Πάντα πίστευα. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μετά από δύο μέρες πήγα σπίτι να δω τι γίνεται και να φορτώσω το αυτοκίνητο για επισκευή, ήταν να πάω στον Άγιο Εφραίμ τον οποίο το θεωρώ και προστάτη μου. Εμείς όταν πέσαμε στην θάλασσα το μόνο που βλέπαμε, ήταν τις φλόγες, τον άνεμο, σκοτάδι από την κάπνα και τις εκρήξεις που γινόντουσαν από τα αυτοκίνητα και από το μπαλκόνι ενός μαγαζιού που έσκαγαν τα γκάζια. Κι εμείς ήμασταν μέσα στην θάλασσα όπου πηγαίναμε δεξιά-αριστερά ανάλογα πώς πήγαινε ο αέρας τη φωτιά. Ευτυχώς ξέραμε τον κόλπο. Εγώ φαντάσου έπαθα εσωτερικό έγκαυμα στο μάτι μου από τις σπίθες που ερχόντουσαν. Βουτάγαμε τα κεφάλια μας μέσα το νερό για να μην πάρουν φωτιά τα μαλλιά μας. Η ανιψιά μου να μου λέει «Θεία μου δεν θέλω να πεθάνουμε...» είναι τραγικό να το ακούς στα αφτιά σου με τις φλόγες στα μάτια σου!»

Νομίζω πως είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχεις ζήσει στην ζωή σου;

«Νεκρούς και έξω από το σπίτι είχαμε. Είχαμε άγιο γιατί πρώτα είχε κατέβει η αδερφή μου κάτω στην παραλία και εμείς ρίχναμε νερά μήπως προλάβουμε τίποτα»

Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σωθεί ο κόσμος;

«Ναι. Η φωτιά ξεκίνησε τέσσερις και μισή πέντε παρά, εμείς φύγαμε έξι και μισή από το σπίτι. Υπήρχε χρόνος εκκένωσης για να σωθεί ο κόσμος».

Πως είναι η ζωή σου σήμερα μετά από αυτήν την τραγική εμπειρία;

«Άλλαξα πολύ σαν άνθρωπος. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έμενα μόνη μου σπίτι. Δεν έμενα με τίποτα μόνη μου και ευτυχώς έχω πολύ καλές φίλες και ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή. Ζω το κάθε λεπτό με ό,τι αντίκτυπο κι αν έχει αυτό, είτε είναι οικονομικό, είτε είναι συναισθηματικό. Μπορεί για κάποιον λόγο κάτι να μην το έκανα παλιά τώρα θα το κάνω».

Τελικά χρειάζονται οι άνθρωποι ένα «χαστούκι»;

«Ένα ταρακούνημα. Τότε καταλαβαίνουμε την αξία της ζωής. Παλαιότερα το σκεφτόμουν πολύ τώρα δεν το υπολογίζω το καθετί. Δεν ξέρω αύριο αν θα ζω», λέει στο Χάι.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved