«Είναι του γιατρού το παρεάκι»
Showbiz

«Είναι του γιατρού το παρεάκι»

Ο Θανάσης Αλευράς, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνταντινίδου κάνουν κολλητή παρέα τα τελευταία 13 χρόνια. 

Μια παρέα που έχει περάσει πολλά και έχει γελάσει πολύ.

«Είναι του γιατρού το παρεάκι. Είμαστε σαν τη σειρά «Φιλαράκια», αλλά με άλλους ρόλους. Για να μην πω ότι πρώτα είμαστε «Οι Απαράδεκτοι» και μετά όλα τα άλλα. Μέσα σε αυτήν την παρέα υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Αν δεν μας πετύχεις σε κέφια, δεν θα σταυρώσεις κουβέντα. Τα κανιβαλίζούμε όλα, παίρνω δύναμη από αυτήν την, παρέα. Δεν είμαστε απλώς φίλοι. Είναι η οικογένεια μου. Έχουμε βγάλει και παρατσούκλια. Ο Νίκος (σ,σ.: Μουτσινάς) με αποκαλεί "σκουλήκι" και η Ζέτα (σα: Μακρυπούλια) "δεν είναι σκουλήκι, είναι πεταλούδα". Καθένας μας έχει ένα όνομα ζώου. Τώρα είμαστε στη φάση που θέλουμε να πουσάρουμε ο ένας τον άλλον, οπότε εμένα με φωνάζουν "πλούσιο Αθανάσιο" και εγώ τον Νίκο "παντοδύναμο". Τους κοροϊδεύω κιόλας. Τους ζητώ να κόψουν το σκέτο "Θανάσης". Θνητό όνομα. Ενώ το "Αθανάσιος;", αθάνατο. Και εννοείται τρώω δούλεμα γι' αυτό»

Πώς ξεκίνησε αυτό το παρεάκι;

«Το 2007, όταν κάναμε περιοδεία με τη Μήδεια, του Μποστ. Δεν αφήσαμε με τη Ζέτα επαρχιακό μπαράκι που να μην ξενυχτήσουμε μέχρι το πρωί με ένα τζιν τόνικ στο χέρι. Κανονική εφηβεία. Και φυσικά, νυχτερινά μπάνια. Η Ελισάβετ (σ.α: Κωνσταντινίδου) μας ακολουθούσε όσο μπορούσε, είχε έναν βασικό ρόλο να κάνει η γυναίκα στην παράσταση» εξήγησε ο Θανάσης Αλευράς στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved