My style rocks: Η οργή της Μαγγίρα: «Παίκτριες με προσέβαλαν- Ήρθαν με το στιλάκι της Ραμόνα»
Showbiz

My style rocks: Η οργή της Μαγγίρα: «Παίκτριες με προσέβαλαν- Ήρθαν με το στιλάκι της Ραμόνα»

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε για τα κορίτσια του My style rocks. 

Εκτός από το στυλ τους σχολίασε και τον χαρακτήρα τους.

Είναι εύκολο μια γυναίκα να δεχθεί κριτική για τα ρούχα της;

« Κοιτάξτε, τα κορίτσια το ξέρουν πριν έρθουν στο σόου ότι αυτό είναι το κόνσεπτ. Φοράμε το στιλ, το δείχνουμε και οι κριτές το κρίνουν. Οπότε το να αντιδρούν το θεωρώ κουτό. Τώρα, αν δεν μπορείς να το δεχθείς, είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου»

Παρ' όλ' αυτά, κάποιες έχουν δηλώσει ενοχλημένες όταν τις έχετε σατιρίσει...

«Η σάτιρα είναι σάτιρα. Επειδή έχω δει το έργο πολλές φορές, δεν μπορούν να τη δεχθούν όλοι. Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι»

Εσείς έχετε ενοχληθεί από την αντίδραση κάποιας παίκτριας;

«Υπήρχαν παίκτριες που είπαν πράγματα που με προσέβαλαν, αλλά επειδή δεν είμαι άνθρωπος που τα κρατάω, ούτε είμαι εκδικητική ως χαρακτήρας, το προσπερνάω πάρα πολύ εύκολα. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι επειδή εκείνη την ώρα εκνευρίζονται, ενοχλούνται, θυμώνουν και αντιδρούν πάντα επιθετικά. Δεν αντιδρούν ψύχραιμα. Μετά την περσινή επιτυχία του «My style rocks» πιστεύετε ότι έχουν έρθει πιο υποψιασμένες και έτοιμε$ να κάνουν ντόρο γύρω από το όνομα του$; Όσον αφορά τη συμπεριφορά, 100%. Είδαν πέρσι ότι η Ραμόνα κέρδισε, ενώ είχε μια αντιδραστική συμπεριφορά, και οι περισσότερες, σχεδόν όλες, δηλαδή, έχουν έρθει με αυτό το στιλάκι, προσαρμοσμένο η καθεμιά στο χαρακτήρα της» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved