Νίκος Χατζόπουλος: «Και οι τρεις γιοι μου αγαπούν τη μουσική»
Showbiz

Νίκος Χατζόπουλος: «Και οι τρεις γιοι μου αγαπούν τη μουσική»

Ο Νίκος Χατζόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του για τους γιους τους και την ενασχόλησή τους με τη μουσική.

Οι δύο μεγάλοι γιοι σου ασχολούνται με το χώρο του τραγουδιού και της μουσικής. Ο Βασίλης και ο Γιάννης Χατζόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το σόου «Your face sounds familiar».

Τα παιδιά, ευτυχώς με διαφορετικές προσωπικότητες ο καθένας, ακόμα και ο Σταύρος, που είναι 6 χρονών. Αγαπούν και οι τρεις τη μουσική, κάτι που είναι βασικό και υποχρεωτικό. Ο Γιάννης, όταν πήγε στο «Your face sounds familiar», δεν το ήξερα, το έμαθα μετά, αφού είχε κάνει όλες τις ενέργειές του. Έβλεπα την εκπομπή κι εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι ήταν πολύ καλό. Ο Γιάννης κάνει μιμήσεις από την ηλικία των 5 ετών. Το χαιρόμουν, γιατί κι εγώ μικρός το ίδιο έκανα, μιμήσεις. Δεν έχασα καμία εκπομπή και όταν μπορούσα, πήγαινα και στο στούντιο. Ήταν πάρα πολύ καλός. Ο Βασίλης είναι πολύ καλός μουσικός, που μας ετοιμάζει την ορχήστρα μας. Είναι εργατικός μουσικός. Σήμερα δεν υπάρχουν πάρα πολλοί εργατικοί μουσικοί. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και κοντά στη μουσική εναρμονίζονται και όλα τα άλλα. Χωρίς τη μουσική, δεν είμαι καλά. Τις αγάπες μου τις βάζω σε παράλληλους, δεν συναντιούνται πουθενά. Είναι ισόποσες οι αγάπες μου.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισες στη ζωή σου;

Σε προσωπικό επίπεδο, το πιο άσημο πράγμα που μου συνέβη και είπα κάποια στιγμή ένα μεγάλο «Ωχ» ήταν ένα πρόβλημα με την υγεία μου, που παρουσιάστηκε το 2010, ξαφνικά. Ήταν κάτι πάρα πολύ ζόρικο και που έχει ποσοστό στο να γλιτώσεις γύρω στα 2%, τόσες ήταν οι ελπίδες. Όλοι οι γιατροί είχαν πάθει πλάκα, γιατί ήταν ανεξήγητο γι’ αυτούς, δεν πίστευαν το πώς βγήκα από αυτό και τελικά πώς είμαι τώρα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved