Το δώρο έκπληξη του Νάσου Αναστασόπουλου στην Κατερίνα Καινούργιου για τα Χριστούγεννα!
Showbiz

Το δώρο έκπληξη του Νάσου Αναστασόπουλου στην Κατερίνα Καινούργιου για τα Χριστούγεννα!

Παρόλο που η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν σίγουρη αν θα έβλεπε τον Νάσο Αναστασόπουλο την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, εκείνος φρόντισε να της κάνει την πιο ωραία έκπληξη

Αντί να αρκεστεί στην πελώρια ανθοδέσμη, την οποία είχε φροντίσει να στείλει στο κανάλι όπου εργάζεται η αγαπημένη του, ταξίδεψε μόνο για εκείνη, προκειμένου να της ευχηθεί από κοντά «χρόνια πολλά».

Ο γοητευτικός άντρας, ο οποίος δραστηριοποιείται στα οικονομικά και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο, φαίνεται ότι σε κάθε ευκαιρία είναι στο πλευρό της συντρόφου του και το αποδεικνύει με πράξεις. Αυτό μετράει πολύ για την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», η οποία αποδέχθηκε με χαρά και την επόμενη πρόταση του συντρόφου της: ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τις ημέρες των Χριστουγέννων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews.

Η Πόλη του Φωτός είναι από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού κι έτσι τα εισιτήρια κλείστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλωστε, και οι δύο έχουν συνηθίσει πλέον τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής, που τους θέλει διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Είναι μαζί από το καλοκαίρι και η αποκάλυψη για τη σχέση τους έγινε τον Αύγουστο, όταν αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο κρυφτό.

Εφόσον ο Νάσος ταξιδεύει συνεχώς, η Κατερίνα, κάθε Παρασκευή, μόλις ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην εκπομπή, ταξιδεύει αεροπορικώς στη χώρα και στην πόλη όπου την περιμένει ο σύντροφός της. Σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, αυτός ο έρωτας οδεύει από το καλό στο καλύτερο και, παρόλο που κανείς από τους δύο δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η επισημοποίηση θα έρθει πολύ σύντομα. Η επικοινωνία μεταξύ τους είναι άριστη και τα κοινά τους σημεία πολύ περισσότερα από όσα νόμιζαν αρχικά.

Η… αχίλλειος πτέρνα του Νάσου είναι η δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής, κάτι που η Κατερίνα, αν και αναγνωρίσιμο πρόσωπο, σέβεται απολύτως. Αποφεύγουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις σε μέρη όπου καιροφυλακτούν οι κάμερες και οι φωτογράφοι, ενώ παραμένουν φειδωλοί στις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ για ό,τι αφορά τη σχέση τους.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved