Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες: «Φυσικά δεν έχουμε χωρίσει!»
Showbiz

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες: «Φυσικά δεν έχουμε χωρίσει!»

Έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Νικολάου, η Χρύσπα αναγκάζεται να απαντήσει στις φήμες που τους θέλουν να χαράζουν χωριστές πορείες.

Η τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει στη Realnews ότι, κόντρα σε όσα κυκλοφορούν, ο γάμος της με τον επιχειρηματία ανθεί, παρόλο που οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν αραιώσει. «Είμαστε μαζί με τον άντρα μου. Φυσικά δεν έχουμε χωρίσει!», λέει.

Kαι εξηγεί: «Γενικότερα δεν μας βλέπετε να κάνουμε συχνά εξόδους. Μας αρέσει να πηγαίνουμε σε μέρη χωρίς τόσες κάμερες και φωτογράφους. Αποφεύγουμε τις δημόσιες εμφανίσεις σε πολυσύχναστα στέκια και πηγαίνουμε εκεί όπου πηγαίνουν και οι φίλοι μας, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Πάντως, σίγουρα δεν έχει συμβεί κάτι ανάμεσά μας».

Eίναι αλήθεια ότι η Χρύσπα και ο Παναγιώτης ανέκαθεν απέφευγαν να φωτογραφίζονται μαζί. Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας προτιμά να μην τραβάει τα φώτα πάνω του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο γάμος τους περνάει κρίση. Και μπορεί τα κοινά ενσταντανέ του ζευγαριού να είναι σπάνια, αφού κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, σίγουρα όμως κυκλοφορούν μαζί.

Προτιμούν, ωστόσο, να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι τους στον Πειραιά μαζί με τη σκυλίτσα τους, τη Βανίλια. «Είμαστε παιδιά του Πειραιά!», λέει χαριτολογώντας η Χρύσπα. Η τραγουδίστρια φροντίζει τον εαυτό της και αυτή την περίοδο τη βλέπουμε σε άψογη φόρμα.

Επειτα από ένα ήσυχο καλοκαίρι, δείχνοντας το διαρκές της ενδιαφέρον για την καλλιέργεια της φωνής της, έκανε μερικά μαθήματα φωνητικής, ενώ σε λιγότερο από έναν μήνα θα κυκλοφορήσει από την Epic Music η νέα της δυναμική μπαλάντα με τον τίτλο «Εχεις τρελαθεί», σε στίχους του Θανάση Γκαραβέλα και μουσική του Γιάννη Ιερεμία. Το βίντεο κλιπ, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης, θα κυκλοφορήσει με την υπογραφή της Μαρίας Χατζηγιάννη.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved