Παναγιώτα Βλαντή: «Η εμπειρία και η σοφία μου»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Η εμπειρία και η σοφία μου»

Την βλέπουμε στη σειρά «Ου φονεύσεις» του Open tv. 

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τον ρόλο της και τα κοινά στοιχεία που μπορεί να έχει μαζί του.

Πιστεύεις στη δεύτερη ευκαιρία, όπως η ηρωίδα που υποδύεσαι;

«Παλαιότερα πίστευα και στην τρίτη ευκαιρία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια πιστεύω μόνο στη δεύτερη. Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν μια ευκαιρία»

Τι σε έκανε να τις... περιορίσεις;

«Η εμπειρία και η σοφία μου. Όπως λέει η ηρωίδα μου: «Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν έτσι. Αλλάζουν όταν με τη συμπεριφορά τους μένουν τελείως μόνοι. Όσο υπάρχουν άνθρωποι γύρω τους που τους αντέχουν ακόμα, θα μένουν πάντα ίδιοι». Συμβιβάζεσαι με αυτό που έχεις και είτε προχωράς είτε όχι»

Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που συμβιβάζονται εύκολα; Από όσο σε ξέρω, δεν τσακώνεσαι...

«Κατ,' αρχάς, είναι δύο διαφορετικά πράγματα η δουλειά με την προσωπική ζωή. Δεν συμβιβάζομαι εύκολα στη δουλειά, αλλά στην προσωπική μου ζωή είναι αλλιώς τα πράγματα. Και όμως γίνεται...Όσο κι αν σου ακούγεται οξύμωρο. Έχει χρειαστεί να συμβιβαστώ, ωστόσο μεγαλώνοντας δεν συμβιβάζομαι. ‘Εχω πατήσει πιο γερά στα πόδια μου. Ναι, μετανιώνω που δεν το έκανα νωρίτερα, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του χρόνους. Αυτό, λοιπόν, το έμαθα στην ψυχανάλυση και όχι από το θέατρο»

Παράλληλα, ετοιμάζεσαι για την επανάληψη του «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» του Γουίλ Ράσελ;

«Το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» θα ανέβει, μέσα στις γιορτές, στο θέατρο Ζίνα και θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Και σ' αυτό το έργο η ηρωίδα μου διεκδικεί μία δεύτερη ευκαιρία. Η Ρίτα είναι ένα κορίτσι της κατώτερης λαϊκής τάξης, που ζει στην επαρχία, και θέλει να μορφωθεί, αλλά ο περίγυρος της την εμποδίζει. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο με συγκινεί ιδιαίτερα»

Τηλεοπτικά σε βλέπουμε στην αστυνομική σειρά «Ου φονεύσεις», μέσα από το ΟΡΕΝ, να... σκοτώνεις.

«Ας... σκοτώσω κι εγώ κανέναν ανθρωπάκο (γέλια) Έχω μια μικρή συμμετοχή σε δύο επεισόδια και άλλα δύο είναι πιο βασικά. Για φέτος, νομίζω, είμαστε εντάξει δεδομένου ότι παίζω και σε δύο θεατρικές παραστάσεις. Αγαπάω την τηλεόραση και είχα συζητήσει κάποια πράγματα, αλλά δεν βγήκαν χρονικά» εξήγησε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved