Τελικά τι τρέχει με την Κοκκίνου; Ποιος άντρας πολιορκεί την καρδιά της;
Showbiz

Τελικά τι τρέχει με την Κοκκίνου; Ποιος άντρας πολιορκεί την καρδιά της;

Ενάµιση χρόνο µετά το τέλος της επτάχρονης σχέσης της µε τον µπασκετµπολίστα Γιώργο Μπόγρη, η Ελλη Κοκκίνου συνεχίζει να κρατά µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας την προσωπική ζωή της. 

Η ίδια στις συνεντεύξεις της αποφεύγει να αναφερθεί στο θέµα, πρόσφατα ωστόσο κυκλοφόρησαν φήµες τόσο για την έξοδό της µε τον διευθύνοντα σύµβουλο χρηµατοοικονοµικής υπηρεσίας, Γρηγόρη Μίχο, µε τον οποίο εθεάθη σε κοινή νυχτερινή έξοδο, όσο και για τη στενή παρέα που κάνουν η τραγουδίστρια και ο επιχειρηµατίας Δημήτρης Φιντιρίκος.

Και ενώ οι δηµοσιογράφοι αναρωτιούνται τι πραγµατικά συµβαίνει, η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα µέχρι στιγµής για την ερωτική της ζωή. Η εµφάνιση της εντυπωσιακής Ελλης µε τον Γρηγόρη Μίχο προκάλεσε µια έντονη φηµολογία ότι είναι ο νέος της έρωτας, όµως έγκυρες πηγές της Realnews αναφέρουν πως το µόνο που τους συνδέει πραγµατικά είναι µια φιλία και τίποτα περισσότερο.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», για να παρακολουθήσουν τη µουσικοθεατρική παράσταση «Ονειρα γλυκά», µε την Ελπίδα και τη Σαλίνα Γαβαλά και να διασκεδάσουν µαζί ως φίλοι. Μάλιστα, η Έλλη Κοκκίνου πόζαρε χαµογελαστή και ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό των ρεπόρτερ, σε αντίθεση µε τον Γρηγόρη Μίχο, που φάνηκε να δυσαρεστήθηκε από την παρουσία τους στον χώρο του θεάτρου.

Μετά την επτάχρονη σχέση της µε τον διάσηµο µπασκετµπολίστα, όµως, ένας άλλος άνθρωπος φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον 32χρονο εφοπλιστή ∆ημήτρη Φιντιρίκο, µε τον οποίο η Έλλη Κοκκίνου έχει έρθει πολύ κοντά και κάνει στενή παρέα. Μάλιστα, όσοι τους έχουν δει µαζί κάνουν λόγο για µια χηµεία που υπάρχει µεταξύ τους. Αν και η διάσηµη τραγουδίστρια προτιµά να διατηρεί χαµηλό προφίλ, η σχέση της µε τον νεαρό επιχειρηµατία απασχόλησε τα µέσα από τον περασµένο Ιούλιο, όταν εθεάθησαν για πρώτη φορά µαζί, και πολλοί έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι οι δυο τους ζουν έναν µεγάλο έρωτα.

Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αν πρόκειται για µια νέα σχέση ή για ένα φλερτ διαρκείας που µπορεί να οδηγήσει σε κάτι παραπάνω. Ωστόσο, ο γοητευτικός επιχειρηµατίας ταξίδεψε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη για να τιµήσει µε την παρουσία του την Ελλη, που έκανε live εµφάνιση στο κλαµπ «Markiz». Μάλιστα, είχε καθίσει στον κεντρικό καναπέ και απολάµβανε την Ελλη επί σκηνής, που του αφιέρωνε συνεχώς τραγούδια. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως έµειναν στο ίδιο ξενοδοχείο, στην περιοχή των Παλιών Σφαγείων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved