Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Γιούγκερμαν, το Rouk Zouk και η λαχτάρα για διακοπές στην Πάρο!
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Γιούγκερμαν, το Rouk Zouk και η λαχτάρα για διακοπές στην Πάρο!

Να μείνω και στο «παγερή». Αναγκάστηκες ποτέ να βγάλεις προς τα έξω ένα παγωμένο πρόσωπο;

Αυτό µου έχει συµβεί πολλές φορές. Είναι ένας τρόπος προστασίας και άµυνας όταν, ασυναίσθητα πάντα, νιώθεις ότι κινδυνεύεις.

Παίζεις και τη Λίλη στην παράσταση.

Ναι, είναι η µητέρα του Γιούγκερµαν, που -όπως λέει κάποια στιγµή ο ίδιοςη Ντάινα του τη θυμίζει πολύ. Είχε κι εκείνη τον «δαίμονα» μέσα της. Και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον που ενσαρκώνω και τις δύο.

Η Λίλη εγκατέλειψε τον Γιούγκερμαν παιδί.

Αυτό δύσκολα μπορεί να το δικαιολογήσει κανείς. Πώς αφήνεις τα παιδιά σου και δεν ρωτάς ξανά γι’ αυτά; Κι όμως, εκείνος, όταν την βρίσκει μετά από 30 ολόκληρα χρόνια ξεπεσμένη σε καμπαρέ, σε άθλια κατάσταση, τη δικαιολογεί λέγοντας «δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς, αφού είχες ερωτευτεί». Της ζητά να τον ακολουθήσει, αλλά εκείνη δεν δέχεται, για να μη χαλάσει όσα έχει φτιάξει εκείνος τόσα χρόνια.

Είπες πως μετά τον «Γιούγκερμαν» θα ήθελες να παίξεις στο Εθνικό Θέατρο.

Μου είπε η δημοσιογράφος πως ίσως αυτό φέρει συνεργασία με το Εθνικό και απάντησα πως θα ήταν ωραίο να συμβεί. Δεν σκέφτομαι το μετά. Περιμένω πράγματα, ίσως και να τα καλώ με έναν τρόπο, θέλω να εξελιχθώ, να προχωρήσω, χωρίς να αγχώνομαι και να βιάζομαι όμως. Απολαμβάνω το τώρα, που με γεμίζει χαρά. Και ελπίζω σε εξίσου δελεαστικές προτάσεις, όπως αυτή του Δημήτρη Τάρλοου. Μέχρι τώρα είχα έναν φόβο να ονειρευτώ μια σειρά από ρόλους και την αναμέτρηση με συγγραφείς που αγαπώ, αλλά τώρα πια, που άνοιξε ο δρόμος με τον «Γιούγκερμαν», θα περιμένω να έρθουν δυνατοί ρόλοι.

«Μαγειρεύεις» κάτι για το καλοκαίρι;

Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά, λόγω του ότι ο «Γιούγκερμαν» θα παίζεται στο «Πορεία» έως τις 16 Ιουνίου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο αμέσως. Κάνω focus λοιπόν σε αυτό, έχω και το «Rοuκ Ζοuκ» στον ΑΝΤ1.

Αρα, το πιθανότερο είναι να κάνεις διακοπές στην Πάρο, στο ησυχαστήριό σου;

Διακοπές! Τι όμορφο που ακούγεται σε έναν τόσο βαρυφορτωμένο χειμώνα. Διακοπές, ναι!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved