Θανάσης Αλευράς: «Με ταράζουν οι αποχωρισμοί»
Showbiz

Θανάσης Αλευράς: «Με ταράζουν οι αποχωρισμοί»

O Θανάσης Αλευράς εξομολογήθηκε πως τον φοβίζει η απώλεια, δε μπορεί να εξοικειωθεί μαζί της και τον ταράζουν οι αποχωρισμοί.

«Αναφέρομαι συχνά στις συνεντεύξεις μου σε αυτήν τη λέξη γιατί είμαι παιδί του φωτός. Ένα απολλώνιο αγόρι. Ζούμε σε μια διάσταση που όλα τα αντιλαμβανόμαστε μέσα από τη διττότητα των πραγμάτων. Άσπρο - μαύρο, φως - σκοτάδι, καλό - κακό, μέρα - νύχτα. Όπως κάθε άνθρωπος, έχω κι εγώ το φως και το σκοτάδι μέσα μου, αλλά προτιμώ να πηγαίνω εκεί όπου υπάρχει το φως. Το σκοτάδι το θέλω μόνο όσες φορές πέφτω σε μετωπική μαζί του, για να εξελιχθώ. Σκοτεινή περίοδος είναι αυτή που δεν μπορώ να κουμαντάρω τις-σκέψεις μου, όταν σκέφτομαι με φόβο ή ενοχές.

Περισσότερο απ' όλα βέβαια με φοβίζει η απώλεια. Δεν μπορώ να εξοικειωθώ μαζί της. Να αντιμετωπίσω έναν θάνατο ή έναν χωρισμό. Με ταράζουν οι αποχωρισμοί, μου βγάζουν όλη μου τη φοβία. Ψυχοθεραπεία δεν έχω κάνει, αλλά διάφορες αυτογνωστικές βουτιές, ναι. Life coaching, διαβάσματα, μελέτη των μεγάλων δασκάλων. Ο Πλάτωνας, ο Χριστός, η μάνα μου, ο πατέρας μου. Απ' όλους κάτι παίρνεις. Ούτε στη θρησκεία πιστεύω έτσι όπως την έχουν μεταφράσει, αλλά πιστεύω στον Λόγο του Θεού. Και στη συμπαντική σοφία. Κάθε φορά που πιέζομαι λέω στον εαυτό μου: "Μην ξεχνάς τι είσαι μέσα σε όλο αυτό". Κάνω ένα zoom out από μένα για να καταλάβω τη μικρότητα μου», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved