Έλενα Ακρίτα: Το νέο της μήνυμα για τον Σεφερλή που θα συζητηθεί: «Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω…»

Έλενα Ακρίτα: Το νέο της μήνυμα για τον Σεφερλή που θα συζητηθεί: «Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω…»

Η Έλενα Ακρίτα έκανε το τελευταίο της σχόλιο σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή.

Μετά την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό η δημοσιογράφος έγραψε μια σκληρή κριτική και ο Μάρκος Σεφερλής, όπως είπε στην εκπομπή μετά τα Μεσάνυχτα, της έκανε μήνυση.

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος σε συνέντευξή του στήριξε τον Μάρκο λέγοντας: « Τον θεωρώ πολύ μεγάλο κωμικό, πολύ σπουδαίο κειμενογράφο, σπουδαίο λογοπλάστη… Να απαντήσω τι λέει η κυρία Ακρίτα; Όχι! Δεν τον έχει δει, όπως και κανένας από αυτούς που τον κρίνουν, σας πληροφορώ. Δεν έχουν πάει ποτέ στο Δελφινάριο».

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Το τελευταίο σχόλιό μου για την υπόθεση Σεφερλή και τέρμα ως εδώ. Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος είναι 60 χρόνια δημοσιογράφος και κριτικός. Εγώ είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος και χρονογράφος. Επιμένω στην άποψή μου ότι τον 21ο αιώνα, ο χλευασμός των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μόνο σάτιρα δεν είναι. Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω. Γύρω μας συμβαίνουν κοσμογονικά γεγονότα στην Ελλάδα, στην Γαλλία, σε όλο τον κόσμο, το παράκανα(με) νομίζω. Ευχαριστώ για την υπομονή σας».

GALLERY