Σοφία Βογιατζάκη: «Εχω πολύ μεσογειακό ταπεραμέντο»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Εχω πολύ μεσογειακό ταπεραμέντο»

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για το αν θα τολμούσε κι εκείνη μια ελεύθερη σχέση όπως είναι και ο τίτλος της σειράς που πρωταγωνιστεί στο Open.

«Δηλαδή τι; Ότι θα χωρίσουμε και εγώ θα πηγαίνω μ' άλλον και αυτός με άλλη; Και μετά θα είμαστε ξανά μαζί; Μπα, έχω πολύ μεσογειακό ταμπεραμέντο μέσα μου, το μοντέλο μου φαντάζει σουηδικό» Ωστόσο, θα συμβουλευόταν ψυχοθεραπευτή σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής της; «Και βέβαια. Όπως όταν σπάσουμε το χέρι μας θα πάμε στον ορθοπεδικό, έτσι όταν τραυματιστεί η ψυχή μας θα πρέπει να αναζητήσουμε τον ψυχοθεραπευτή μας. Δυστυχώς, στην Ελλάδα ακόμη και τώρα, μετά τόσα οικονομικά προβλήματα που μας έχουν πιέσει, η επίσκεψη σε ψυχίατρο θεωρείται ταμπού» λέει η ηθοποιός στην Espresso, η οποία στα δύσκολα προσφεύγει στους φίλους της.

«Πολλοί κρύβουν τα προβλήματα τους και από· τους φίλους τους. Δεν ξέρω, αλλά για μένα οι φίλοι μου, αλλά και πολλοί συνεργάτες από το θέατρο, έχουν γίνει η ευρύτερη οικογένεια μου. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, όσο ζορισμένη και να είμαι, όταν συναντώ τον Βασίλη Θωμόπουλο στο στούντιο στην Παιανία θα μου πει ένα αστείο για να γελάσω. Αυτό μου συνέβαινε και στη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες" το 2010. Από τότε έχω να πάρω μέρος σε τηλεοπτική σειρά. Εψαχνα να βρω τις ίδιες καλές προϋποθέσεις. Δηλαδή να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε» αναφέρει και με πολλή χαρά προσθέτει: «Να μην παραλείψω το guest που έκανα φέτος στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους" σαν Νέτα, νικήτρια της Εurovision από το Ισραήλ. Απλά μια λέξη: Χαμός»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved