Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Showbiz

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η τραγουδίστρια, Eλένη Χατζίδου  και ο παρααθλητής, Ετεοκλής Παύλου, ζουν τον απόλυτο έρωτα!

Το ζευγάρι συγκατοικεί από την πρώτη εβδομάδα κιόλας της σχέσης του, ενώ επιθυμία του είναι, όπως όλα δείχνουν, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.


Μένετε μαζί;
Ε.Χ.: Από την πρώτη εβδομάδα και ήρθε απόλυτα φυσικά. Μένουμε στο σπίτι μου και στην αρχή έφερε λίγα πράγματα. Μετά όλο και περισσότερα, σε λίγο δεν θα χωράμε! Αλλά δεν με νοιάζει. Αν χρειαστεί, πετάω όλα τα δικά μου, αρκεί να είμαστε καλά.

Και τα προσωπικά σας όνειρα;
Ε.Χ.: Να κάνω μια όμορφη οικογένεια – τον άνθρωπό μου τον βρήκα. Έκλεισα ως γυναίκα. Δεν ξέρω πως ήταν η ζωή μου πριν γνωρίσω τον Ετεοκλή. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι τα πάντα του που με ελκύουν, ο τρόπος που μιλάει, που συμπεριφέρεται, το πόσο έξυπνος είναι. Έχει λύσεις για τα πάντα και νιώθω απίστευτη ασφάλεια δίπλα του. Δηλαδή, αν δε θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου και να γεράσεις μ’ έναν τέτοιον άντρα, τι ψάχνεις; Το πώς είμαστε μαζί, το πόση δύναμη μου δίνει, δεν περιγράφεται. Με κάνει να νιώθω ότι μπορώ ν’ αλλάξω τον κόσμο.
Ε.Π.: Συγκινούμαι ν’ ακούω τη γυναίκα που αγαπάω να μιλάει έτσι για μένα, για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι πριν γνωρίσω την Ελένη δεν έκανα σκέψεις για οικογένεια. Αυτό το ξύπνησε μέσα μου η Ελένη. Δε θέλω γενικά οικογένεια, θέλω οικογένεια με την Ελένη. Είναι η γυναίκα της ζωής μου. Θέλω να φροντίζω εκείνη και τα παιδιά μας. Ένα σπίτι με την Ελένη και τα παιδιά μας είναι όλα όσα θέλω από τη ζωή, τίποτα άλλο. Δε σκέφτομαι πλέον τη ζωή μου χωρίς την Ελένη. Και δεν είναι μεγάλα λόγια. Δεν υπάρχουν μεγάλα λόγια, υπάρχουν λόγια που δε συνάδουν με τις πράξεις.
Ε.Χ.: Ακούμε φυσικά τα κλασικά, είναι νωρίς, είναι λίγος ο καιρός, μη δείχνεις ακόμα όσα νιώθεις. Αλλά ξέρουμε τι ζούμε, τι μοιραζόμαστε.
Ε.Π.: Οι σχέσεις στην εποχή μας είναι γεμάτες στρατηγικές και φοβίες. Μου λένε γνωστοί μου, «Κι αν τη χάσεις»; Όχι, δεν θα τη χάσω. Την αγαπάω όσο δεν πίστευα πως μπορώ ν’ αγαπήσω άνθρωπο, της το δείχνω καθημερινά, τη διεκδικώ, τη φροντίζω. Θα χάσεις τη γυναίκα που αγαπάς, αν δεν της δείξεις αυτό που νιώθεις. Δεν υπάρχει, για μένα, κάτι χειρότερο από έναν άντρα λιγόψυχο. Μπορώ να την κάνω ευτυχισμένη και θα την κάνω. Γιατί; Γιατί είναι η γυναίκα της ζωής μου και την αγαπάω. Τέλος, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Ε.Χ.: Η ζωή μας δεν είναι ρόδινη ούτε απροβλημάτιστη. Αλλά από τη σχέση μας πηγάζει μια αισιοδοξία, μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά.
Ε.Π.: Οι δυσκολίες δεν σταματούν ποτέ, το σημαντικό είναι με ποιον επιλέγεις να τις ζήσεις. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η ευτυχία βρίσκεται στα χέρια του. Η δικιά μου βρίσκεται στα χέρια και της γυναίκας μου, κάτι που θέλω σύντομα να συμβεί και επίσημα, δήλωσαν στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved