Μάκης Δημάκης: «Πρέπει να γίνει κάτι με το Σπίτι του τραγουδιστή»
Showbiz

Μάκης Δημάκης: «Πρέπει να γίνει κάτι με το Σπίτι του τραγουδιστή»

Ο Μάκης Δημάκης θέλει να γίνει κάτι με το «Σπίτι του τραγουδιστή» αφού γνωρίζει ότι κάποιοι συνάδελφοί του θα το χρειαστούν. 

Τι φοβάσαι περισσότερο;

«Δεν θέλω να αρρωσταίνει ο κόσμος, να κοιμάται και να «φεύγει». Αυτό θέλω, αν θα μπορούσε να γίνει. Αυτό να συμβαίνει στα βαθιά γεράματα, δεν μου αρέσουν οι κλινήρεις άνθρωποι, που δεν μπορούν να βοηθηθούν. Έχουν αρρωστήσει δικοί μου άνθρωποι και ξέρω...»

Πες μου μια μεγάλη επιθυμία σου...

«θέλω να γίνει κάτι με το «Σπίτι του τραγουδιστή». Όποιο «μεγάλο όνομα» μπορεί να κινήσει πράγματα, να κάνει κάτι με το «Σπίτι του τραγουδιστή- του μουσικού». Πρέπει οι μουσικοί, όπως και οι τραγουδιστές, να οργανωθούμε κάποια στιγμή και να το φτιάξουμε αυτό. Με κάθε «μεγάλο» τραγουδιστή που βλέπω το συζητάω»

Τι σου απαντούν;

«Οι περισσότεροι είναι θετικοί σ' αυτό, αλλά πρέπει να βγουν μπροστά 4-5 άτομα, οι οποίοι να έχουν «καθαρό μητρώο», οπότε να ξέρουμε ότι θα το κινήσουν σωστά, όπως πρέπει. Υπάρχουν μεγαλύτεροι τραγουδιστές, ηλικιακά και σε καριέρα, για να το κινήσουν όπως πρέπει. Ξέρω ότι «αύριο» κάποιοι θα το χρειαστούν αυτό το σπίτι»

Σε ποιους αναφέρεσαι;

«Σε εκείνους που δεν τα έχουν καταφέρει όπως έπρεπε, που δεν τους πήγαν καλά τα πράγματα, που έχουν πρόβλημα με την υγεία τους και το χρειάζονται αυτό θα πρέπει, για να βγάλουμε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τραγουδιστή, να το κάνουμε αυτό το πράγμα και να τραγουδάμε δύο φορές το χρόνο δωρεάν, για το λόγο αυτό. Αν επιμείνουμε, ειδικά οι τραγουδιστές που είναι «μεγάλοι» κι έχουν δύναμη» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved