Μοιραράκη: «Ο πρώτος που με διακωμώδησε ήταν ο Μαρίνος. Σατίριζε την κοπέλα που πουλούσε χαλιά»
Showbiz

Μοιραράκη: «Ο πρώτος που με διακωμώδησε ήταν ο Μαρίνος. Σατίριζε την κοπέλα που πουλούσε χαλιά»

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει ταλέντο στις τηλεπωλήσεις, αλλά πάνω απ' όλα διαθέτει χιούμορ και το δείχνει. 

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι περίεργο κράμα γυναίκας. Και δυναμική business woman, και παραδοσιακό θηλυκό, και ταλαντούχα τηλεοπτική persona.

«Έχεις δίκιο, είμαι λίγο και από τα τρία», παραδέχεται και συνέχισε για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση: «Με την τηλεόραση ασχολήθηκα εντελώς τυχαία. Το 1989 με πήρε τηλέφωνο ο αείμνηστος Γιώργος Κουρής και μου πρότεινε να κάνω εκπομπή στο κανάλι του. Αρχικά είχα τις αντιρρήσεις μου γιατί δεν γνώριζα από τηλεόραση. "Να το κάνεις και θα έχεις επιτυχία", μου είπε. "Έχεις τέτοιο ταμπεραμέντο που μπορείς να πουλήσεις μέχρι και την Ακρόπολη!". Πολύ σύντομα ανακάλυψα ότι είχε δίκιο».

Πώς ξεκίνησε η ιστορία με τις μιμήσεις;

«Ο πρώτος που με διακωμώδησε ήταν ο Μαρίνος. Σατίριζε την κοπέλα που έβγαινε στην τηλεόραση και πουλούσε χαλιά. Όταν το έμαθα πήρα μια ανθοδέσμη και πήγα να τον συναντήσω στο κέντρο "Μέδουσα" όπου έκανε το νούμερο. Έκτοτε, αποκτήσαμε μια πολύ προσωπική σχέση και φυσικά γέμισε το σπίτι του στη Νέα Μάκρη με χαλιά μου. Παρόμοια είναι και η ιστορία της γνωριμίας μου με τον Τάκη Ζαχαράτο. Με ειδοποίησε ο Γιάννης Καζανίδης ότι κάποιος ηθοποιός με μιμείται και θέλησα να πάω να τον δω. Με μιμείται τόσο καλά που δεν σου κρύβω ότι το διασκεδάζω. Πριν από τρία χρόνια πήγα στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν και με ανέβασε πάνω για να πουλήσουμε μαζί χαλιά» αποκάλυψε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved