Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Θωμόπουλος είχε έτοιμο τον κομμωτή»
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Θωμόπουλος είχε έτοιμο τον κομμωτή»

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε πως και γιατί έγινε ξανθιά, και μίλησε για το ταξίδι της στην Αίγυπτο που ήταν για εκείνη όνειρο ζωής. 

Στη Μυριέλλα Κουρεντή αρέσουν οι αλλαγές! Πέρυσι στην «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1 υποδύθηκε μία από τις πιο κακές ηρωίδες της μικρής οθόνης, τη σατανική Μαρίνα, και φέτος ενσαρκώνει την καλοκάγαθη Ρούλα στην κομεντί του Open «Ελεύθερη σχέση».

Ξανθιά πλέον, ύστερα από προτροπή του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου, η γλυκιά ηθοποιός μόλις επέστρεψε από το Κάιρο, όπου φωτογραφήθηκε για εταιρία ρούχων της Γερμανίας. «Ήταν όνειρο ζωής να επισκεφτώ την Αίγυπτο, έναν διαφορετικό πολιτισμό. Και να που η πρόταση ήρθε από το εξωτερικό για μια μεγάλη καμπάνια ρούχων. Ήταν ένα ενδιαφέρον διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς και τις θεατρικές πρόβες για την παράσταση “Χαμάμ”, που θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο» μας λέει και συμπληρώνει: «Αν και τα γυρίσματα με τον Βασίλη Θωμόπουλο είναι πάντα σαν παιδική χαρά, για να είμαι δίκαιη.

Ο Βασίλης είναι ο πρώτος σκηνοθέτης στην τηλεόραση που μου έδωσε έναν σημαντικό ρόλο, στη σειρά “Ένας μήνας και κάτι”, στα 19 μου χρόνια. Τότε με είχε γνωρίσει ξανθιά και, όπως μου είπε, θα ήθελε να με ξαναδεί ξανθιά στην “Ελεύθερη σχέση”. Μου είχε έτοιμο και τον κομμωτή, για να μην πάρω τα μακριά καστανά μαλλιά μου στο χέρι, καθώς η αλλαγή χρώματος από καστανό σε ξανθό είναι πολύ επικίνδυνη» λέει και γελά, ενώ συμπληρώνει: «Ο Βασίλης Θωμόπουλος είναι ο μετρ της κωμωδίας. Η συμμετοχή μου στην “Ελεύθερη σχέση” με έχει ανανεώσει κι αυτό δεν αφορά μόνο το χρώμα στα μαλλιά. Πέρσι υποδυόμουν μια ηρωίδα κακιά, την οποία κάποιες φορές δεν μπορούσα να τη δικαιολογήσω καν. Και ήταν η επαφή μου μαζί της σε καθημερινή βάση (γέλια). Πέρσι δεν είχα καθόλου χρόνου για μένα. Για να κάτσω και να μην κάνω τίποτα, βρε αδερφέ. Να κάθομαι και να βλέπω το ταβάνι. Καθημερινό σίριαλ και θέατρο, έπαθα υπερκόπωση. Τώρα έβαλα μυαλό και κάνω όσα πρέπει» είπε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved