Γιώργος Βάλαρης: «Στο θέατρο υπάρχει δηθενισμός»
Showbiz

Γιώργος Βάλαρης: «Στο θέατρο υπάρχει δηθενισμός»

Ο Γιώργος Βάλαρης αναβιώνει τον ελληνικό κινηματογράφο στο θέατρο με μεγάλες παραγωγές. 

Ωστόσο, δεν είναι όλοι σύμφωνοι με αυτές του τις επιλογές.

Ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του απάντησε σε εκείνους που τον κατηγορούν για εκμετάλλευση.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ υποστήριξε σε ανάρτηση του στο facebook ότι εκμεταλλεύεστε τη φήμη των γονιών του για να βγάλετε χρήματα.

«Οι γονείς του Γιάννη Παπαμιχαήλ είναι μυθικά πρόσωπα. Μοιραία, όταν πάει να αναβιώσει το σενάριο μιας ταινίας στην οποία είχαν πρωταγωνιστήσει, γίνεται αναφορά σε αυτούς, εμείς ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε και ούτε έχουμε την ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε τα ονόματα αυτών των μυθικών προσώπων για οποιοδήποτε κέρδος. Αυτό που προσπαθούμε να αναδείξουμε μέσα από μεγάλες παραγωγές είναι το μεγαλείο των έργων στα οποία πρωταγωνίστησαν»

Η 'Ελενα Ακρίτα, σε πρόσφατο post στο facebook, χαρακτήρισε την παραγωγή σας Γοργόνες και Μάγκες «trash». Σας ενόχλησε αυτό;

«Με ενόχλησε γιατί δεν δέχομαι κριτική από ανθρώπους που δεν έχουν δει την παράσταση μου και που χρησιμοποιούν το βήμα τους δημόσια για να κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Η ιστορία έδειξε πως το Γοργόνες και Μάγκες ήταν μια λαοφιλής παράσταση με πολλά βραβεία και μόνο trash δεν είναι»

Γιατί πιστεύετε ότι έχει υπάρξει αυτή η κριτική;

«Δυστυχώς, υπάρχει ένας δηθενισμός στο θέατρο. Υπάρχουν διαχωρισμοί μεταξύ έντεχνου και λαϊκού. Για εμένα υπάρχουν ποιοτικές και μη ποιοτικές παραστάσεις! σε όλους τους χώρους και σε όλα τα είδη. Αυτές είναι απόψεις που ειδικά καλλιεργημένοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν. Δεν υπάρχει πνευματική ελίτ που να καθοδηγεί, υπάρχει ένα γενικότερο μαζικό συνονθύλευμα τάσεων, απόψεων και πεποιθήσεων. Και για να ολοκληρώσω για το θέμα που έχει προκύψει, ούτε η ίδια η 'Ελενα Ακρίτα υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της απ' ό,τι φαίνεται, καθώς κι εκείνη υπήρξε στο σανίδι και στην τηλεόραση σε εμπορικά λαϊκά θεάματα» είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved