Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε μία αφοπλιστική συνέντευξη εξηγεί πότε κάνει block ακόλουθούς της στα social media και αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη στη δικαστική διαμάχη της με τον ΑΝΤ1.

Ανεβάζετε πολύ συχνά φωτογραφίες στα social media από την καθημερινότητά σας. Τα αρνητικά σχόλια τα σβήνετε; Κάνετε block σε κακοπροαίρετους ακόλουθούς σας;

«Έχει τύχει να σβήσω αρνητικά σχόλια και να κάνω block, όταν αυτά που γράφουν κάτω από τις φωτογραφίες μου είναι ανυπόστατα. Για παράδειγμα, μία κυρία μου έγραψε τις προάλλες: «θα θέλαμε να δούμε και κάτι άλλο από εσένα με αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζεις συνέχεια! Δείξε μας μία φορά και πως στρώνεις ένα τραπέζι!». Έχω ανεβάσει χιλιάδες στρωμένα τραπέζια. Αυτό είναι ενοχλητικό. Δεν ξέρουν τι να σχολιάσουν και βγάζουν την κακία τους. Ε δεν θα τη βγάλουν όταν είναι άδικοι! Δεν θα τους δώσω την ευκαιρία να το κάνουν σε μένα γιατί είναι άδικο. Αν είχε δίκαιο, ναι».

Υπήρξε κάποια περίοδος στην επαγγελματική σας καριέρα που είπατε ότι αυτός ο χώρος είναι πολύ «σκληρός» για εσάς και σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;

«Όχι, δεν το είπα ποτέ αυτό. Αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου. Ακόμη και τότε που μου πήραν την εκπομπή και την πήγαν στον ΑΝΤ1. Εγώ, αντί να κοιτάξω την ευκολία μου και να πάω και εγώ στον ΑΝΤ1 που με παρακαλούσαν τότε, έβαλαν λυτούς και δεμένους –έβαλαν τη Μαραγκουδάκη, ακόμη και τον Γιώργο Παπαδάκη να με πάρει τηλέφωνο να με παρακαλέσει να πάω στον ΑΝΤ1 με το «Έχεις γράμμα»- και εγώ είπα όχι, θα μείνω εδώ να «παλέψω», αφού εδώ στον Alpha κάνω την προσπάθειά μου, χωρίς να έχω συμβόλαιο και δέσμευση. Ο κύριος Λάτσιος δεν μου είχε κάνει ακόμη συμβόλαιο. Δούλευα χωρίς να έχω δέσμευση και χωρίς κανένα συμβόλαιο. Κι όμως, τίμησα τον λόγο μου. Είχα πάει στον Alpha και είπα εδώ θα μείνω! Πήγαμε στα δικαστήρια και κερδίσαμε. Και το κόστος; Είμαι 14η χρονιά και το άλλο δεν ξέρω καν που βρίσκεται. Ακόμη και τότε δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να τα παρατήσω. Κάθισα –γιατί είμαι και δικηγόρος- έγραψα τα δικόγραφα και το κέρδισα το δικαστήριο», δήλωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Grande».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved