Θανάσης Αλευράς: «Με την τηλεόραση δεν είμαι ακριβώς αρνητικός»
Showbiz

Θανάσης Αλευράς: «Με την τηλεόραση δεν είμαι ακριβώς αρνητικός»

Αγαπάει πολύ το θέατρο, ωστόσο δεν είναι αρνητικός με την τηλεόραση.

Ο Θανάσης Αλευράς μιλά για το αν του γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις και για τη μουσική, με την οποία ασχολείται όταν επιλέγει να κάνει παύση από το θέατρο.

Η τηλεόραση σ' ενδιαφέρει;

«Με την τηλεόραση δεν είμαι ακριβώς αρνητικός, απλώς είμαι πολύ παιδί του θεάτρου. Όσες φορές έχω κάνει τηλεόραση με τα εξαντλητικά 10ωρα, 12ωρα καθημερινά γυρίσματα και σε συνδυασμό με το θέατρο, το δικό μου σύστημα δεν το άντεξε. Το θέατρο θέλω να το κάνω και να έχω την ενέργεια και το μυαλό μου».

Ωστόσο, σου γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις;

«Όχι παρά πολλές γιατί, πλέον έχουν καταλάβει ότι είμαι πιο πολύ του θεάτρου. Μου είπαν μια, δυο, τρεις... Μακάρι να γράφουν οι σεναριογράφοι και να κάνουν σειρές. Κι εμένα μου λείπει να κάνω κάτι ωραίο στην τηλεόραση, αλλά όχι να είμαι γενικά σ' αυτή και να περιφέρω την ύπαρξη μου».

Την προηγούμενη χρονιά έκανες και μουσικά πράγματα...

«Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάναμε μια υπέροχη περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και τον Καναδά για έναν μήνα και μετά, το καλοκαίρι, με τον Φοίβο Δεληβοριά βρισκόμασταν στην «Ταράτσα του Φοίβου». Να σου πω κάτι; Το θέατρο είναι το σπίτι μου και η μουσική είναι το εξοχικό μου. Όποτε μου τη βαράει στο σπίτι μου, γιατί το θέατρο δεν είναι για πολύ, πάω στο εξοχικό μου... Γι' αυτόν τον λόγο για έναν χρόνο δεν έκανα κάτι στο θέατρο», λέει στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved