Showbiz

Πυξ Λαξ - Πάολα: Νέα συνεργασία με «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» (Video)

Gossip-tv Team

Με ένα music video που καθηλώνει «ντύθηκε» το ντουέτο των Πυξ Λαξ με την Πάολα στο τραγούδι «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», δίνοντας νέα διάσταση στην πιο απροσδόκητη και σπουδαία συνεργασία της χρονιάς, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Οπτικοποιώντας αυτή την ιδιαίτερη μουσική συνύπαρξη, ο George Mpenioudakis σκηνοθέτησε ένα κινηματογραφικό video με μία δυνατή ανθρώπινη ιστορία που συγκινεί και συγκλονίζει, εντείνοντας ακόμα περισσότερο τα συναισθήματα που προκαλούν οι μοναδικές ερμηνείες του Μπάμπη Στόκα και της Πάολα.

«Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», σε μουσική και στίχους του Μπάμπη Στόκα, είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν από το πρόσφατο album των Πυξ Λαξ «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα». Το ντουέτο, που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και αγαπήθηκε εξαρχής από το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, αποκαλύφθηκε live, κατά τη διάρκεια συναυλίας του κορυφαίου ροκ συγκροτήματος στο θέατρο Βράχων, στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της έκανε εμφάνιση - έκπληξη.

Δείτε το music video παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved