Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν έχω την πολυτέλεια να ξεκουραστώ»
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν έχω την πολυτέλεια να ξεκουραστώ»

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξή της μίλησε για την πορεία της στην πώληση των χαλιών και στις πολλές ώρες που δουλεύει.

Σε βλέπω ενθουσιασμένη. Μπορείς να διατηρείς την καλή σου διάθεση τέτοιες εποχές;

Πάντα έχω καλή διάθεση. Μπορεί να είμαι πολύ πιεσμένη, να μην έχω καθόλου προσωπικό χρόνο, γιατί κοιμάμαι αργά το βράδυ και ξυπνάω νωρίς, μια και είναι χειμώνας και είναι η περίοδος του Hilton, δηλαδή η πιο εντατική περίοδος της δουλειάς μου, αλλά πάντα έχω καλή διάθεση.

Έπειτα από τόσα χρόνια, δεν έχεις σκεφτεί να χαμηλώσει τους ρυθμούς στη δουλειά; Τι σου δίνει το κίνητρο;

Δεν έχω την πολυτέλεια να ξεκουραστώ. Ζηλεύω τις γυναίκες που μπορούν να πάνε χαλαρά για καφέ με μια φίλη τους ή να πάνε για ψώνια, ή στο κομμωτήριο χαλαρά. Ειδικά στο κομμωτήριο μπαίνω μέσα και τους λέω: «Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Είμαι η κυρία του «Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Είναι τρία άτομα ταυτόχρονα και με φτιάχνουν -νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ- για να είμαι έτοιμη σε λιγότερο από μία ώρα. Είμαι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και πάντα λέω ένα «ευχαριστώ» στο σύμπαν. Είναι πολύ σημαντικό 30 χρόνια να έχω μια δουλειά που την αγαπάω και με αγαπάει.

Φαντάζομαι ότι έχεις κερδίσει πολλά. Και όχι μόνο σε διασημότητα, αλλά και σε χρήμα. Δεν θέλεις κάποια στιγμή να αποχωρήσει, να ξεκουραστείς, να διασκεδάσει;

Είμαι μια επιχειρηματίας αυτοδημιούργητη και όλο αυτό το οικοδόμημα, όλος αυτός ο πύργος, στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές μου πλάτες. Και αν δεν τον προσέξω, αν δεν τον περιφρουρήσω και αν δεν εργαστώ εγώ η ίδια προσωπικά για να τον προφυλάξω, να τον στηρίξω και να του εξασφαλίσω το αύριο, θα καταρρεύσει. Γιατί, όσο δύσκολο είναι να χτίσεις έναν πύργο -και ο δικός μου πύργος είναι πολύ ψηλός-, άλλο τόσο κόπο θέλει για να τον συντηρήσεις και θέλει 100 φορές περισσότερη προσπάθεια. Οι εποχές είναι δύσκολες, το χειροποίητο χαλί είναι ένα είδος πολυτελείας και εγώ καταβάλλω τεράστια προσπάθεια για να έχω χαλιά για όλες τις προτιμήσεις και για όλα τα βαλάντια. Αυτά τα χαλιά είναι ο πλούτος μου. Η επιχείρηση Μοιραράκη Χειροποίητο Χαλί είναι το τέταρτο παιδί μου. Κίνητρο μου είναι το brand name που έχω δημιουργήσει να παραμείνει δυνατό και ακμαίο. Θα ήθελα, ακόμη και όταν φύγω από αυτήν τη ζωή, να είμαι στον ουρανό και να βλέπω τον οίκο μου να τον συνεχίζουν τα εγγόνια μου. Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι. Θέλω συνεχώς να κάνω κάτι.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved