Μάκης Δημάκης: «Έχω πιάσει πολλές φορές οικονομικό πάτο»
Showbiz

Μάκης Δημάκης: «Έχω πιάσει πολλές φορές οικονομικό πάτο»

Ο Μάκης Δημάκης μιλά για τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον οικονομικό πάτο που έχει πιάσει πολλές φορές και στην απώλεια του μπαμπά του.

-Πότε έπιασες πάτο στη ζωή σου;

«Έχω πιάσει πολλές φορές οικονομικό πάτο. Πριν κάνω κάποια τραγούδια που τα αγάπησε ο κόσμος υπήρξαν στιγμές που οικονομικά περάσαμε δύσκολα μέσα στην οικογένεια, ζοριστήκαμε. Η στιγμή που ήταν άσχημη και δύσκολη στη ζωή μου ήταν όταν «έφυγε» ο πατέρας μου».

- Πώς το διαχειρίστηκες;

«Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί είμαι σίγουρος πώς αν ο πατέρας μου με βλέπει από εκεί πάνω, θα χαίρεται που δουλεύω καλά. Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να με δει να δουλεύω καλά, «έφυγε» λίγο μετά αφότου κυκλοφόρησε το τραγούδι μου «Κανείς δεν είναι κανενός». Υπάρχει μια περίεργη ισορροπία, όπου η ζωή κάτι σου παίρνει και κάτι σου δίνει. Το έριξα στη δουλειά και από εκεί λυτρώθηκα λίγο. Δεν λυτρώνεσαι, απλώς μαθαίνει να ζεις με την έλλειψη».

-Ήταν μια μορφή ψυχοθεραπείας για σένα η δουλειά;

«Δεν ξέρω, μπορεί να χρειάζομαι πολύ από αυτό. (Γέλια.) Δεν έχω πάει ποτέ σε ειδικό, ίσωκ γιατί δεν ξέρω τι θα μου πει. Οι τραγουδιστές έχουμε μια τάση μέσα από τα τραγούδια μας να εκτονωνόμαστε, να ζούμε παράλληλες ζωές, έστω για 3 λεπτά ή μέσα από μια μουσική ενορχήστρωση», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved