Πέτρος Κουσουλός: Η ζωή με την κόρη του και η εντυπωσιακή πρόταση γάμου στη γυναίκα του
Showbiz

Πέτρος Κουσουλός: Η ζωή με την κόρη του και η εντυπωσιακή πρόταση γάμου στη γυναίκα του

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε σε συνέντευξή του για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του και για τη ζωή μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Ταΐζεις τη μικρή; Την αλλάζεις;

Την ταΐζω, ναι. Τρώει κάθε τρεις ώρες. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση μόνο από τη γυναίκα να τα κάνει αυτά. Στην αρχή, επειδή φοβόμουν, έφτιαχνα το γάλα και ύστερα το έδινα στην Όγα για να την ταΐσει. Πλέον έχω αναλάβει το τάισμα, τα μπάνια του Σαββατοκύρια-κου - έχουμε σταθερή ώρα μπάνιου, 8.30 κάθε βράδυ. Εντάξει, δεν είναι τίποτα. Όλα είναι μια ιδέα.

Ξυπνάς τα βράδια;

Ναι. Αλλά το καλό είναι" ότι η μικρή κοιμάται αρκετές ώρες. Τη βάζουμε για ύπνο κατά τις 9 και θα ξυπνήσει για να φάει στις 5 ή 6 το πρωί. Προλαβαίνεις να ξεκουραστείς, δεν είναι σαν τα μωρά που ξυπνάνε κάθε δυο-τρεις ώρες, οπότε μας κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη.

Πρόταση γάμου πού έκανες;

Πέρσι τα Χριστούγεννα αποφασίσαμε επειδή είχα άδεια -είχαμε γράψει κάποιες εκπομπές με τη Ναταλία Γερμανού- να πάμε ένα μεγάλο ταξίδι, το πρώτο μας. Πήγαμε δέκα μέρες σε-ένα μακρινό προορισμό. Την επομένη των Χριστουγέννων, προτελευταία μέρα του ταξιδιού, διοργάνωσα ένα ιδιωτικό δείπνο στην παραλία. Είχα προνοήσει βέβαια να μην πάρω δαχτυλίδι από την Αθήνα, αφού τη τσάντα μου για το ταξίδι θα την έφτιαχνε η Όλγα, άρα θα το έβλεπε. Εκείνη είχε απελπιστεί, σκεπτόμενη προφανώς πως «αυτός δεν πρόκειται να μου κάνει πρόταση». Ένα πρωί, δύο ημέρες πριν, έφυγα μόνος από το ξενοδοχείο και πήγα στην πόλη νια να της αγοράσω το μονόπετρο. Επέστρεψα χωρίς να της πω τίποτα. Όλη αυτή τη διαδρομή την είχα καταγράψει σε μικρό κάμερα. Αφού φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, ο σερβιτόρος έφερε τα φρούτα, Του είπα τότε «Θα μας φέρετε και τα άλλα φρούτα;». Αυτή ήταν η συνθηματική ατάκα που είχαμε ορίσει από πριν με: το συγκεκριμένο σερβιτόρο, ο οποίος εμφανίστηκε έπειτα από λίγο με έναν κλειστό δίσκο. Κάθισα δίπλα της και της έβαλα το βίντεο που είχα καταγράψει, εξιστορώντας ουσιαστικά τι πάω να κάνω στην πόλη. Δυστυχώς δεν είχα προλάβει να το μοντάρω. Η Όλγα άρχισε να δακρύζει, μετά ξέσπασε σε κλάματα... Η πλάκα είναι ότι όταν επιστρέψαμε οι γονείς μας δεν ήξεραν τίποτα. Ούτε για πρόταση γάμου ούτε για εγκυμοσύνη. Οπότε, όταν τους το ανακοινώσαμε, έπαθαν διπλό σοκ, Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχαν έρθει οι γονείς μου στο σπίτι, λέγαμε τις εμπειρίες από το ταξίδι και πίναμε ρακές. Κάποια στιγμή έκανα, την ανακοίνωση: «Έχουμε να σας πούμε δύο νέα. Το πρώτο ότι αρραβωνιαστήκαμε και της έκανα πρόταση γάμου. Το δεύτερο ότι η οικογένεια θα αυξηθεί κατά ένα μέλος». Οι γονείς μου έμειναν στήλη άλατος.

Πηγή:people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved