Τάκης Κουβατσέας: «Είμαι ανίκανος να γίνω γονιός»
Showbiz

Τάκης Κουβατσέας: «Είμαι ανίκανος να γίνω γονιός»

Για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική του ζωή μίλησε ο Τάκης Κουβατσέας, διαψεύδοντας κάθετα τις φήμες που τον έστελναν στην Αμερική λόγω χρεών.




«Στη ζωή μου είμαι επιλεκτικός σε όλα. Τριγύρω μου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αλλά περιμένω να βρεθεί ο ιδανικός σύντροφος. Δεν είμαι ερωτευμένος, ο πραγματικός έρωτας έρχεται πολλές φορές, πιστεύω», τόνισε με σιγουριά ο προκλητικός μουσικός και πρόσθεσε: «Ο τελευταίος μου έρωτας ήταν ο εαυτός μου».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα έκανε ποτέ παιδί, ο Τάκης Κουβατσέας απάντησε: «Φάε τη γλώσσα σου, εγώ είμαι ανίκανος να γίνω γονιός. Σωστός γονιός είναι αυτός που δίνει περισσότερα στον εαυτό του και όχι στο παιδί του. Ένα παιδί θέλει να βλέπει τους γονείς του ολοκληρωμένους ανθρώπους. Τον μπαμπά του να τα έχει καλά με τη μαμά του και τη μαμά του να τα έχει καλά με τον εαυτό της». Ο Τάκης, μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως στο παρελθόν έχει απατηθεί από σύντροφό του αλλά το χάρηκε. «Ναι, έχω απατηθεί, το έχω μάθει, και πέρασα πολύ ωραία. Κομμάτια να γίνει, εγώ μια χαρά ένιωσα», είπε με χιούμορ.

Ο Τάκης διέψευσε τις φήμες που τον έστελναν στην Αμερική λόγω χρεών και όταν στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα ανάμειξής του με την πολιτική, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «θα ξεράσω, οτιδήποτε μου θυμίζει πολιτική, μου φέρνει ταυτόχρονα και εμετό».

Πηγή: Super Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved