Γέλιο: Δεν φαντάζεστε πώς χαρακτηρίζει τα κορίτσια του GNTM ο Τάκης Ζαχαράτος!
Showbiz

Γέλιο: Δεν φαντάζεστε πώς χαρακτηρίζει τα κορίτσια του GNTM ο Τάκης Ζαχαράτος!

Ο Τάκης Ζαχαράτος, φέτος βρίσκεται κοντά στο κοινό του με ένα ευρυματικό σόου κατά το οποίο μιμείται αλλά και σατιρίζει πολλά πρόσωπα της δημοσιότητας. Δεν φαντάζεστε όμως πώς αποκαλεί τα κορίτσια του Greece' s Next Top Model τις οποίες φυσικά και συμπεριέλαβε στο σόου του. 

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του...

Είχατε πει να συνεργαστείτε με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη σε ένα σόου, αλλά δεν έγινε...

Θα γίνει! Μικρή είναι ακόµα (σ.σ.: γελάει)! Πώς την αγαπώ και τη Ζωζώ και στο σόου µου την ανακρίνω παίζοντάς την, για το αν είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια της Ακρόπολης...

Τι τέρας! Το κάνεις, όμως, πάντα με αγάπη, γι’ αυτό και δεν σε παρεξηγούν...

Μόνο µε αγάπη! Πάντα! Πώς να «γίνεις» κάποια πρόσωπα αν δεν τα αγαπάς πολύ;

Εχεις γράψει μόνος σου τα κείμενα, έτσι;

Μόνος µου και µαζί µε τη λατρεµένη µου Σοφία Σπυράτου έχουµε κάνει τη σκηνοθεσία µε εκείνη να υπογράφει και τις χορογραφίες! Φτιάξαµε µία παράσταση-υπερπαραγωγή γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας σε µια εποχή που το έχουµε απόλυτη ανάγκη, όπως ξέρεις.

Στο «μενού» σου και το «Next top model».

Με όλη τη βιτριολική επιτροπή κι όλα αυτά τα «καλά, γλυκά κορίτσια» που στάζουν... φαρµάκι! Τι φαρµακοµ...στάν είναι αυτό µε τις κόρες του ∆ρακουµέλ (σ.σ.: γελάει)! Ναι, τις περιλαµβάνω κι αυτές, όπως κι όλη την επιτροπή του «The Voice». Τίποτα δεν αφήνω όρθιο! Σιγά µη τους χαριστώ (σ.σ.: γελάει)!

Πες μου για άλλα πρόσωπα που μιμείσαι, Τάκη. Είναι πολλά!

Από Μποφίλιου, Γουάινχαουζ, Μπάουι, Κοέν µέχρι Ερντογάν κ.λπ. ∆ούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό το σόου πιο πολύ από ποτέ. Στο µενού µου έχω και Αργυρό, Βέρτη, Θεοδωρίδου, ενώ µεταµορφώνοµαι και σε Ελένη Φουρέιρα στο «Fuego». Ε, ας µη τα προδώσουµε όλα. Οσοι πιστοί ας έρθουν Θεσσαλονίκη να χαρούν το «Ζω για σένα»!

Το οποίο μετά θα έρθει και στην Αθήνα;

Θέλω πολύ, αλλά για την ώρα έχω στον νου µου τη Θεσσαλονίκη µου που λατρεύω και ευτυχώς µε λατρεύει κι αυτή. Η αγάπη και η αγκαλιά που µου κάνουν, µε ζεσταίνουν.

Εχω ακούσει ότι συζητάς για «Παλλάς».

Επιµένεις (σ.σ.: γελάει)! Ναι, πάντα συζητώ µε τον Γιάννη Κεντ και τον Πάνο Κατσαρίδη των δυνατών Θεατρικών Σκηνών, µε τους οποίους συνεργάστηκα εξαιρετικά στο «Cabaret». Σπανίζουν τέτοιοι παραγωγοί, τους αγαπώ και ναι, σίγουρα θα βρεθούµε και πάλι µαζί. Το θέλουµε όλοι µας πολύ!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved