Στα δικαστήρια ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Τι συνέβη;
Showbiz

Στα δικαστήρια ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Τι συνέβη;

Στα δικαστήρια προσέφυγε ο Γρηγόρης Γκουντάρας προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα που δάνεισε σε γνωστό του πρόσωπο και το οποίο δεν ζει πια. 

Ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ακολουθήσει την δικαστική οδό για να διεκδικήσει το ποσό που δάνεισε πριν από οχτώ χρόνια στον θανόντα και το οποίο δεν πήρε ποτέ πίσω.
Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης δάνεισε πριν 8 χρόνια σε έναν «φίλο» του το ποσό των 50.000 ευρώ, όμως ακόμα και σήμερα δεν έχει πάρει πίσω ούτε ένα ευρώ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει φύγει από τη ζωή και ο Γρηγόρης μη έχοντας άλλο τρόπο να πάρει πίσω τα χρήματά του, κατέθεσε σε βάρος του κληρονόμου του αγωγή, η οποία συζητήθηκε πριν από λίγες μέρες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Όπως εξηγεί στο σχετικό δικόγραφο, η αρχική σύμβαση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε «άτοκο δάνειο, ύψους 50.000 ευρώ για την εξασφάλιση του οποίου είχαν εκδοθεί δύο επιταγές εις διαταγήν μου, ενώ παράλληλα είχε συμφωνήσει στην εμπρόθεσμη και ολοκληρωτική αποπληρωμή του ως άνω κεφάλαίου, τόκους και έξοδα, καθώς και την εν συνόλω καλόπιστη εκπλήρωση της παροχής». Όμως όπως αποκαλύπτει στην αγωγή του ο ενάγων παρουσιαστής, «ο δανειζόμενος δεν είχε ουδέποτε καταβάλει ούτε ένα ευρώ», προκειμένου να ικανοποιήσει την απαίτησή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η απόφαση της Δικαιοσύνης αναμένεται να εκδοθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved