Άννα Αδριανού: «Έχω υπάρξει προδομένη και απατημένη»
Showbiz

Άννα Αδριανού: «Έχω υπάρξει προδομένη και απατημένη»

 Δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπιζε η ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος Άννα Αδριανού.



«Έχω υπάρξει προδομένη και απατημένη, αλλά πάντα μέσα μου πίστευα πως η ζωή είναι πιο σημαντική», είπε με αυτογνωσία η ηθοποιός και συνέχισε: «έχασα για ένα διάστημα τον εαυτό μου, δεν πίστευα καθόλου σε μένα και κατάπινα όσα μου συνέβαιναν. Σε όλα, όμως, αντέδρασα δυναμικά» δήλωσε.

Εξομολογήθηκε, μάλιστα, μπροστά στην κάμερα ότι την περίοδο που ψυχολογικά ήταν πεσμένη προτιμούσε να μη βγαίνει από το σπίτι, δεν έκανε τίποτα, αλλά πάντοτε ήταν αισιόδοξη. Τόνισε, μάλιστα, ότι τη δύναμη της ψυχής της, την έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της, την οποία έχασε πριν από 20 χρόνια, ενώ η ίδια ήταν στην εφηβεία της.

«Η μητέρα μου ήταν βουδίστρια, ανήσυχο πνεύμα και συνεχώς σε αναζήτηση. Όταν μεγαλώνεις μέσα σε τέτοιο περιβάλλον, αποκτάς αυτογνωσία και βάθος ψυχής», είπε η ηθοποιός προσθέτοντας ότι έχει κάνει υπνωτισμό και πως θα ξαναέκανε με ευκολία, καθώς θεωρεί ότι την έχει βοηθήσει.

Πηγή: Super Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved