Πρωταγωνιστές του «Ταμάμ» μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή!
Showbiz

Πρωταγωνιστές του «Ταμάμ» μαζί στη ζωή, μαζί και στη σκηνή!

Δύο πρόσωπα από τη νέα γενιά ηθοποιών -και μάλιστα ταλαντούχων- είναι και ζευγάρι. 

Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Λιώση και τον Ντένη Μακρή, οι οποίοι έκαναν μια κοινή δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Αιγαίο SOS». Αν και μετρούν ήδη δύο χρόνια σχέσης, επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Οσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Ο έρωτάς τους ήταν… «Ταμάμ» κυριολεκτικά, αφού οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ομώνυμη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 πριν από δύο χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι.

Φέτος, μάλιστα, εκτός από τη ζωή μοιράζονται και την ίδια θεατρική σκηνή, αφού πρωταγωνιστούν από κοινού στην παράσταση «Το σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, που ανεβαίνει στο θέατρο «Πόρτα». «Με τον Ντένη έχουμε ξαναδουλέψει μαζί και είμαστε πολύ αγαπημένοι, οπότε μια ακόμα συνεργασία είναι ευχάριστη.

Από το “Ταμάμ” και μετά δημιουργήθηκαν σχέσεις ζωής με τους συμμετέχοντες της σειράς και με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη και με τη Λίλα Μπακλέση», δηλώνει στη Realnews η Τζωρτζίνα Λιώση και διευκρινίζει: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, παρά σε έναν-δύο δικούς μου ανθρώπους. Καταλαβαίνω πως για κάποιο λόγο θεωρείται φυσιολογικό να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα, ενώ στην πραγματικότητα όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν-δύο φίλους, με τους οποίους συζητάμε τα προσωπικά μας. Και έτσι επιλέγω κι εγώ να συνεχίσω να είμαι, γιατί δεν ήμουν ποτέ ανοιχτός άνθρωπος και δεν βρίσκω τον λόγο να γίνω ξαφνικά». Εξίσου διπλωματική είναι και σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική της συνύπαρξη με τον σύντροφό της.

«Είμαστε οκτώ ηθοποιοί πάνω στη σκηνή που κάνουμε τα πάντα: εμείς οι ίδιοι οι ηθοποιοί, με ένα δικό μας αντικείμενο, ένα πανί, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τους χώρους και τα πλαίσια της παράστασης. Επιπλέον, όλοι έχουμε το κομμάτι της αφήγησης. Οσον αφορά εμένα συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος έχω τον ρόλο της σκλάβας, της γυναίκας που δίνει ζωή στο σκλαβί, και στο δεύτερο μέρος έχω τον ρόλο της βασιλοπούλας», εξηγεί η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved