Δέσποινα Μοιραράκη: «Παρά τις δυσκολίες πιστεύω ότι είμαι ένα ευλογημένο παιδί από τον Θεό»
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: «Παρά τις δυσκολίες πιστεύω ότι είμαι ένα ευλογημένο παιδί από τον Θεό»

Για τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, τους έρωτες της αλλά και για τη γνωριμία με τον άντρα της, η οποία κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δέσποινα Μοιραράκη

Πόσα χρόνια είσαι στην τηλεόραση;
«Είμαι στην τηλεόραση από το '89. Είμαι από τα πιο παλιά πρόσωπα στο τηλεοπτικό γυαλί αυτήν τη στιγμή, πιο παλιά και από την Ελένη Μενεγάκη. Του χρόνου θα γιορτάσω τα 30 χρόνια μου στην ελληνική τηλεόραση. Ρεκόρ που δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος στην Ελλάδα. Δηλαδή, τη συνεχή παρουσία για 30 χρόνια στην tv»

Και έχεις και μια ζωή με έρωτες, κακοποιήσεις, γάμους, διαζύγια, πολλά, σαν νουβέλα.

«Πολλά μου έχουν συμβεί και έχω μοιραστεί τα πάντα. Θα σου πω κάτι όμως. Παρά τις δυσκολίες, πιστεύω ότι είμαι ένα ευλογημένο παιδί από τον Θεό. Γιατί, εκεί που μου έρχονται καταστάσεις ανάποδες -και έρχονται συχνά-, κάτι με προστατεύει την τελευταία στιγμή. Εμέ να κάθε μέρα στην προσευχή μου είναι τρεις φράσεις: πρώτον, «Παναγία και Θεέ μου, ευχαριστώ», το δεύτερο «Δώσε μου δύναμη να αντέχω» και το τρίτο «Φώτισε με για να κάνω το σωστό». Μια μικρή, λάθος κίνηση να κάνεις, όχι μόνο στη δουλειά, αλλά στον άντρα σου, στα παιδιά σου, μπορεί να σε πετάξει έξω»

Ο άντρας σου τι λέει; «Είναι στρατιωτικός, πολύ πειθαρχημένος σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο από ό,τι ήμουν εγώ. Και, κατά κάποιον τρόπο, αυτή η αντίφαση εμένα, με βοήθησε αρκετά»

Πώς γνωριστήκατε;
«Στα Χανιά. Είχα πάει για μία έκθεση και ήταν και εκείνος, κυβερνήτης της φρεγάτας Σπέτσαι, για μια άσκηση. Το βράδυ συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο τυχαία. Ήμουν εγώ με τον γιο μου και δυο-τρεις φίλες μου και εκείνος με την παρέα του. Με είδε, τον είδα και ένας κοινός φίλος μας σύστησε. Τον ρωτάω πώς είναι η φρεγάτα και αμέσως μου πρότεινε να με ξεναγήσει. Την επομένη, επισκέφθηκα στη Σούδα το καράβι. Έπειτα από 10 μέρες, συναντηθήκαμε στην Αθήνα. Από τότε τα τελευταία 10 χρόνια είμαστε συνεχώς μαζί. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν ο άντρας μου και εγώ πολύ τυχερή που τον βρήκα», λέει η ίδια στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved