Ελεάνα Στραβοδήμου: «Έγινα ηθοποιός γιατί συνειδητοποίησα ότι…»
Showbiz

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Έγινα ηθοποιός γιατί συνειδητοποίησα ότι…»

H Ελεάνα Στραβοδήμου υποδύεται τη Μάρω στην καθημερινή σειρά του Open «Ο πρίγκιπας της φωτιάς».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε μικρά μυστικά της.

Έγινα ηθοποιός γιατί: «Συνειδητοποίησα ότι είναι ο καταλληλότερος τρόπος για μένα να γνωρίσω τον εαυτό μου, τους άλλους ανθρώπους και εν τέλει να υπάρχω».

Αγαπώ τη δουλειά μου γιατί: «Είναι η ωραιότερη δουλειά! Χρειάζεται τέλεια συνεργασία σκέψης και συναισθήματος, προϋποθέτει επικοινωνία, εγρήγορση και προσφέρει διασκέδαση, έντονα βιώματα, μεταμφίεση, τη χαρά του παιχνιδιού».

Στα γυρίσματα απολαμβάνω: «Την εγρήγορση που απαιτούν οι γρήγοροι ρυθμοί, τις σχέσεις που δημιουργούνται με τους ανθρώπους, το χιούμορ που προκύπτει για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες».

Τον ελεύθερο χρόνο μου: «Κάνω γιόγκα, κολύμπι, χορό, βλέπω θέατρο, ταινίες, βγαίνω με φίλους, διαβάζω βιβλία».

Αγαπημένος προορισμός στο εξωτερικό: «Όλα τα μέρη όπου δεν έχω πάει ακόμα και με φαντάζομαι να ταξιδεύω εκεί, και το Παρίσι, επειδή έζησα εκεί για ένα διάστημα. Πρόσφατα, εντυπωσιάστηκα πολύ από τη Ρωσία».

Αγαπημένο μέρος στην Ελλάδα: «Η Κρήτη, η Θεσσαλονίκη, η Νίσυρος, η Κύθνος».

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: «Ένα μικρό κόκκινο κουτάκι, με έναν κήπο ζωγραφισμένο στο εσωτερικό του και μέσα του ένα μικροσκοπικά ρολόι χωρίς δείκτες».

Νοσταλγώ...: «Τα χρόνια που σπούδαζα ακόμα υποκριτική γιατί τότε πίστευα αθώα και βαθιά ότι όλα είναι δυνατά για τους περισσότερους ανθρώπους. Τώρα το πιστεύω πιο «ενήλικα», πιο συγκρατημένα».

Δεν θα έκανα ποτέ ξανά: «Ποτέ δεν λέω ποτέ σε τέτοιες απαντήσεις».

Απολαμβάνω όσο τίποτα...: «Τη θάλασσα. Να κινούμαι και να παρατηρώ το σώμα μου μες στην κίνηση. Να παίζω με παιδιά. Να κάνω πρόβα. Να βλέπω θέατρο. Το χουχούλιασμα. Το τσιμπολόγημα από φαγητό άλλου. Την πεζοπορία. Να ξεφυλλίζω βιβλία. Να φαντάζομαι ιστορίες. Να πίνω κρύα μπίρα το καλοκαίρι...», λέει στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved