Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μαγεία για εμένα στη ζωή είναι η καθημερινότητα»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μαγεία για εμένα στη ζωή είναι η καθημερινότητα»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εκτός από το «Σόι σου» πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». 

Δεν πιστεύει στη μαγεία και εξηγεί το γιατί...

Είστε από τους ηθοποιούς που θέλουν να βοηθάνε τους συναδέλφους

«Δεν είναι βοήθεια, είναι δικαιοσύνη. Έχει τύχει να ακούσω από παιδιά τα οποία ξεκίνησαν πριν χρόνια και τώρα είναι πρωταγωνιστές να λένε «το οφείλουμε». Δεν μου οφείλει κανένας τίποτα. Είδα ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, έπαιξε μαζί μου και αν δεν του έδινα εγώ βήμα θα του έδινε κάποιος άλλος. Είναι αμαρτία να μη μιλήσω για ανθρώπους που είναι δίπλα μου και το αξίζουν. Όποιοι συνάδελφοι μου, συνομήλικοι μου, δεν μιλάνε, κακώς πράττουν»

Στις «Μάγισσες» υποδύεστε την Αττάρτη, ένα σκοτεινό ρόλο.

«Δεν είναι σκοτεινός. Αυτή είναι μια «μάγισσα» η οποία θέλει να βοηθήσει την Κατίνα, δεν την ωθεί στη σκοτεινιά, την ωθεί στο φως, εκείνη ξεφεύγει, θέλει όσο γίνεται το καλό, γιατί η μαγεία είναι κάτι σκοτεινό. Κάποια στιγμή της λέει: «Πάρε αυτό και θα σε ερωτευτεί παράφορα, με αυτό πορεύεται η, φάρα μας χρόνια τώρα. Από αγάπη" δεν θα του το δώσεις; Για την αγάπη, πάντα νικάει η αγάπη»

Πιστεύετε στη μαγεία;

«Όχι, δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Μαγεία για εμένα στη ζωή είναι η καθημερινότητα. Υπάρχω, ζω, αναπνέω, ελπίζω και τι ωραίο που είναι αυτό! Την ίδια στιγμή υπάρχει και η άλλη, η δύσκολη καθημερινότητα. Όπου κι αυτό όμως σημαίνει ζω. Αυτό όλο είναι μαγεία. Καλό είναι να κάνουμε λίγο πίσω και να βλέπουμε μικρά καθημερινά πράγματα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που το κάνουν συχνά. Όταν μας, συμβαίνει κάτι κακό, λέμε όλοι να εκτιμήσουμε τη ζωή. Μόλις περνάει, το ξεχνάμε και πέφτουμε πάλι στην γκρίνια. Όμως αυτό σημαίνει ζωή, να ξεχνάω κιόλας Είναι η ρουτίνα της φθοράς που σε κάνει να το ξεχνάς, στο λέω εκ πείρας»

Θα θέλατε έκτη σεζόν στο «Σόι»;

«Υπάρχει μια πλευρά που το θέλει πάρα πολύ και μια άλλη πλευρά που σκέφτεται τα 10ωρα γυρίσματα και με πιάνει τρέλα. Αν σταματήσει, όμως, θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ. Ναι, θέλω!» δήλωσε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved