Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχω φτάσει κοντά στη παρουσίαση»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχω φτάσει κοντά στη παρουσίαση»

Για τα όνειρά του όταν ξεκινήσουσε στον χώρο της υποκριτικής μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στην παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Παράλληλα με την τηλεόραση στο θέατρο πρωταγωνιστείς σε μια παράσταση εντελώς κόντρα.

«Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο Βερολίνο μετά τον πόλεμο. Λέγεται «προσωπική συμφωνία» και είναι στο Από Μηχανής Θέατρο. Βρίσκομαι δίπλα στον Νικήτα Τσακίρογλου και στον Χρήστο Βαλαβανίδη, δυο ιερά τέρατα και είμαι ευτυχισμένος. Υποδύομαι τον ταγματάρχη Άρνολντ, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει εάν ο μεγάλος μαέστρος υπήρξε μέλος του ναζιστικού κόμματος και εκεί ανοίγει το θέμα κατά πόσο στη ζωή πρέπει να παίρνουμε θέση απέναντι στα πράγματα ή όχι. Είναι ένα έργο σύγχρονο έργο που καλεί το θεατή να συμμετέχει με έναν τρόπο. Είναι σπουδαίος ο ρόλος που κάνω κα είναι και αυτό μια μεγάλη πρόκληση. Προσπαθώ να μην επαναπαύομαι και να εξελίσσομαι, να μαθαίνω και να προοδεύω»

Το θέατρο είναι πιο κουραστικό από ότι η τηλεόραση;

«Η τηλεόραση μπορεί να γίνει πιο κουραστική. Ένα δεκάωρο γύρισμα με νέα λόγια, πολλούς συνεργάτες, με άλλες ταχύτητες. Ενώ στο θέατρο σαφώς υπάρχει κούραση, αλλά όταν ανέβει η παράσταση έχει πολύ συγκεκριμένο πράγμα να επιτελέσεις»

Θα μπορούσες ν’ ασχοληθείς και με το κομμάτι της παρουσίασης; Θα σε ενδιέφερε;

«Κατά καιρούς έχει τύχει να κάνω κάποιες συζητήσεις, έχω πλησιάσει πολύ αλλά δεν έχει προκύψει ακόμα. Ναι, θα το έβλεπα με χαρά να δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο. Δεν έχω στεγανά, κινούμαι σε διαφορετικά πλαίσια»

Όταν ξεκινούσες στο χώρο, τι ονειρευόσουν;

«Ξεκίνησα 18 χρόνων στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Μαγεύτηκα από το θέατρο αλλά δεν είχα ιδέα τι θα κάνω. Τελικά, έγινα κάτι πέρα από αυτό που είχα ονειρευτεί. Βέβαια, δούλεψα πολύ. Η πολλή δουλειά και οι ευκαιρίες σε εξελίσσουν. Το ταλέντο μπορεί να είναι μόνο το 20% αυτού που κάνεις» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved