Διονύσης Σαββόπουλος: «Τραγουδάμε για να ενωθούμε»
Showbiz

Διονύσης Σαββόπουλος: «Τραγουδάμε για να ενωθούμε»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μαζί με πολλούς άξιους καλλιτέχνες -Σαββατοκύριακα με τον ίδιο στα «Τραγούδια των άλλων», 

Παρασκευές με Λίνα Νικολακοπούλου και «Λαϊκό πάλκο», Πέμπτες με νέους στην ενότητα «Ο Μελωδία παρουσιάζει νέες φωνές» κ.ά. ζωντανεύουν το Πεδίον του Άρεως και υποδέχονται όλη την Αθήνα, μέρα καν νύχτα με τραγούδια, χορούς, θεατρικές παραστάσεις, παιδικά θεάματα, πάρτι, ρεβεγιόν και άλλα πολλά! Ο Διονύσης Σαββόπουλος έχει το γενικό πρόσταγμα και υπόσχεται πολλές μουσικές εκπλήξεις και όχι μόνο...

Οι καλές παρέες γράφουν ιστορία, τώρα και στο «Άλσος»;

«Ναι, έτσι ελπίζουμε, και μάλιστα η παρέα μεγάλωσε. Στους επιστήθιους Αλέξη Κυριτσόπουλο, Ρωμανό Σαββόπουλο και Γιώτη Κιουρτσόγλου προστέθηκαν η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Μανόλης Παντελιδάκης και η Νατάσα Τριανταφυλλί). Κουκλί έγινε το "Άλσος"!».

Τραγουδάμε για να κάνουμε σουξέ ή τραγουδάμε για να γίνουμε άνθρωποι;

«Τραγουδάμε για να ενωθούμε. Το τραγούδι είναι κάτι σαν εξομολόγηση, κάτι σαν προσευχή. Τραγουδάμε με ανοιχτή καρδιά και με το πρόσωπο στραμμένο στον ουρανό. Τώρα, αν τραγουδώντας κάνουμε και τους άλλους να ενωθούν στο τραγούδι μας, τότε και μόνον είναι ωραίο το σουξέ. Θέλω να πω ότι δεν τραγουδάμε ντε και καλά για το σουξέ, αλλά για να φτάσουμε στην ευγένεια και στην ειλικρίνεια»!

Η αληθινή τέχνη σε βάζει να στοχάζεσαι;

«Καθετί αληθινό σε φέρνει σε επαφή με το 'βαθύτερο εαυτό σου. Απ' τους αρχαίους μάθαμε ότι η λέξη αλήθεια βγαίνει από το μη λήθη, δηλαδή η αλήθεια σε κάνει να μην ξεχνάς, να μην ξεχνιέσαι, να μη μένεις στην επιφάνεια. Ο Πλάτωνας έλεγε ότι η λέξη βγαίνει απ' το άληθεια δηλαδή θεϊκή πτήση. Και οι δύο εκδοχές είναι υπέροχες» δήλωσε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved