Η θέση της Demy για το «επεισόδιο» με την Αποστολία Ζώη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Showbiz

Η θέση της Demy για το «επεισόδιο» με την Αποστολία Ζώη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τελευταία για το έντονο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πλατό γυρισμάτων της εκπομπής Στην υγειά μας ρε παιδιά, καθώς όπως αποκάλυψε το gossip-tv.gr οι δύο τραγουδίστριες που ενεπλάκησαν ήταν η Demy και η Αποστολία Ζώη

Η Demy αποχώρησε από τo γύρισμα τoυ πρωτοχρονιάτικου «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες της τραγουδίστριας, δεν απαιτήθηκε από την Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο «Fantasia», όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους.

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν πως παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και, έτσι, πάρθηκε απόφαση για αποχώρηση, από τη στιγμή που δεν θα δημιουργείτο πρόβλημα στο γύρισμα του επεισοδίου, καθώς η ερμηνευτική παρουσία της καλλιτέχνιδας δεν περιείχε κάποιο ντουέτο.

Να σημειωθεί ότι η Demy έχει βρεθεί και τραγουδήσει στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» περισσότερες από μία φορές, όπως π.χ. σε αφιέρωμα για τον Γιάννη Σπανό, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved