Νίκος Μακρόπουλος: «Έχω κλείσει 35 χρόνια ως επαγγελματίας τραγουδιστής»
Showbiz

Νίκος Μακρόπουλος: «Έχω κλείσει 35 χρόνια ως επαγγελματίας τραγουδιστής»

Ανήσυχο πνεύμα από πιτσιρικάς, αλλά και άριστος αθλητής του βόλεϊ, ο Νίκος Μακρόπουλος, ήρθε πρώτη φορά στην Αθήνα, προκειμένου να γραφτεί στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ζωή, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνον. Ξεκινά κάποιες εμφανίσεις ως τραγουδιστής στην Αθήνα, τις διακόπτει μετά από λίγο και ανοίγει τη δική του επιχείρηση με θερμοσίφωνες και υδραυλικά συστήματα.

«Οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείς σε υδραυλικά θέματα για το σπίτι σου μπορώ να σου τη δώσω. Ρώτησε με ό,τι θέλεις» είπε και εξήγησε στο people πως η μουσική μπήκε στη ζωή του: «Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Αθήνα εργαζόμουν ως τραγουδιστής. Σχετικά γρήγορα διαπίστωσα πως, αργά ή γρήγορα, με αυτόν τον τρόπο θα πορευτώ επαγγελματικά. Πλέον, έχω κλείσει 35 χρόνια ως επαγγελματίας τραγουδιστής» .

Κάνοντας το δικό του απολογισμό, αναρωτιέμαι αν μέσα. σε αυτά τα χρόνια βίωσε άσχημες στιγμές και απογοητεύσεις. «Στη δουλειά μας δεν υπάρχει μόνο χαρά και ευτυχία, αλλά και πολλή απογοήτευση. Όπως σου είπα και πριν, κάνουμε πρωταθλητισμό και, όταν υπάρχει ανταγωνισμός, πάντα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είμαι όμως μαχητής και, όσες φορές κι αν έπεσα στο καναβάτσο, σηκώθηκα και αγωνίστηκα ξανά» ξεκαθαρίζει. Πλέον, στην επαγγελματική του φαρέτρα έχει δεκάδες μουσικές επιτυχίες και τραγούδια που αγαπήθηκαν. Όταν του ζητώ να μοιραστεί την πιο δυνατή του καλλιτεχνική στιγμή, η απάντηση είναι αποστομωτική: «Η πιο δυνατή μου στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα. Πιστεύω, όμως, ότι θα έρθει. Έτσι όπως θα το ήθελα εγώ δεν έχει γίνει ακόμα το επαγγελματικό μου "μπαμ". Ελάχιστοι καλλιτέχνες είναι ικανοποιημένοι με αυτά που έχουν καταφέρει και θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα Δεν απολαμβάνουμε αυτό που μας συμβαίνει διότι δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved