Φεγιάζ Ντουμάν: «Η Τουρκία παράγει τηλεοπτικούς σταρ»
Showbiz

Φεγιάζ Ντουμάν: «Η Τουρκία παράγει τηλεοπτικούς σταρ»

Ο πρωταγωνιστής της τούρκικης σειράς «Μια ζωή», μίλησε για τον ρόλο του Αρίφ, πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που έγινε αναγνωρίσιμος και γιατί μετά από 5 χρόνια στις ΗΠΑ αποφάσισε να γυρίσει πίσω.

Γιατί πιστεύετε ότι αγαπήθηκε τόσο πολύ ο ρόλος του Αρίφ;

«Απ' ό,τι φαίνεται, ο Αρίφ είναι ένας άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν να έχουν στη ζωή τους. Η σχέση του με την Μπαχάρ είναι μια σχέση βαθιάς φιλίας, κάτι πολύ περισσότερο από μια σχέση άντρα-γυναίκας».

Όντας πλέον τόσο αναγνωρίσιμος από τον κόσμο, πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας;

«Περισσότερο άλλαξε όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 'Έχω παίξει σε δώδεκα ταινίες, τρεις διεθνείς και για μια εγχώρια, πήρα το βραβείο Α' αντρικού ρόλου, αλλά κανένας δεν με γνώριζε. Εν αντιθέσει με την Ευρώπη, το Χόλιγουντ και το Μπόλιγουντ, στην Τουρκία κανείς δεν γίνεται διάσημος από τον κινηματογράφο. Μόνο η Τουρκία παράγει τηλεοπτικούς σταρ. Οι ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι περισσότεροι για τους σταρ της- τηλεόρασης απ' ό,τι για αυτούς της μεγάλης οθόνης».

Άλλαξε κάτι άλλο από τότε που ξεκινήσατε να δουλεύετε στην τηλεόραση;

«Παλιά ασκούσα κριτική στους ηθοποιούς της μικρής οθόνης, πλέον, όμως, το έχω σταματήσει. Κι αυτό γιατί οι ηθοποιοί είναι τόσο περιορισμένοι χρονικά από τις απαιτήσεις των γυρισμάτων, που είναι αδύνατον να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους».

Ύστερα από πέντε χρόνια στις ΗΠΑ γιατί γυρίσατε πίσω;

«Ξεκίνησε η ταινία του Χινέρ Σαλίμ «My Sweet Pepper Land» και ήρθα. Μόλις τελείωσε αυτή, πήρα μέρος στην ταινία του Μπατίν Γκομπαντί, «Nadar», και μετά στο φιλμ «Annemin Sarkisi». Γυρίζοντας τρεις ταινίες σε ένα χρόνο, αναγκαστικά έμεινα εδώ. Και, όπως αποδεικνύεται στην πορεία, καλύτερα που έγινε έτσι», λέει στο 7MEΡΕΣ ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved