Showbiz

Παίκτρια από το My Style Rocks κατακεραυνώνει την Τούνη για τη φωτό στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Gossip-tv Team

Προκάλεσε αντιδράσεις η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο αλλά και η απάντηση που έδωσε στη συνέχεια στους followers της στο instagram!

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε στο instagram της: «Το συγκεκριμένο μέρος, πλέον είναι ένα από τα βασικά που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί σε ταξίδι στο Βερολίνο... Ως «τουριστικό αξιοθέατο» λοιπόν, όλοι όσοι το επισκέπτονται βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες/βίντεο. Προς όλους όσους προσβλήθηκαν με την δική μου, μπορείτε να μην με ακολουθείτε πλέον ή αν σας προσβάλλω τόσο, ακόμη και να με μπλοκάρετε ! Ωστόσο, ακριβώς επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ιστορία... Και ο λευκός πύργος στην Θεσσαλονίκη επι Τουρκοκρατίας ήταν φυλακές & λεγόταν «Κόκκινος Πύργος». Όνομα που πήρε από τους Έλληνες που βασανίστηκαν και πέθαναν εκεί. Δεν νομίζω να προβληματίζουν κανέναν οι άπειρες χαμογελαστές φωτογραφίες από τουρίστες( και μη) εκεί! Γενικά No drama please! Δεν προσπαθώ να περάσω κανένα μήνυμα ασέβειας ή βεβήλωσης! Αυτάααα! Φιλιά πολλά».
Αντίθετη με τη φωτογραφία που δημοσίευσε είναι η… Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία τόνισε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε η Ιωάννα γιατί είναι ένα μνημείο και οι άνθρωποι το έχουν συνδέσει με άλλα γεγονότα! Δε θα το έκανα στη θέση της. Ήταν λάθος της. Θα το επισκεπτόμουν αλλά ουδέποτε θα έβγαζα φωτογραφία της»!
Δείτε τι άλλο αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved